Favorieten van de maand: mei

Beauty favorieten van de maand mei

Weer een maand voorbij en dat wil zeggen weer een nieuwe favorites video voor de maand mei! Ik heb weer nieuwe merken kunnen ontdekken en uitgebreid kunnen testen. Zo heb ik een serum die zowel mijn man als ik gebruiken en die wij beiden fantastisch vinden. Een highlighter palette met geweldige pigmentatie dat veelzijdig is omdat het zowel op je gezicht als op je lichaam gebruikt kan worden. Een bronzer die je door zijn heerlijke kokosgeur weg laat dromen naar dat geweldige tropische eiland. En het beste ervan; het is SUPER! Bekijk deze en nog veel meer mei favorites!

Wil je zien over welke producten ik het hierboven heb? Kijk dan snel naar de video hieronder!

Genoemde artikelen in deze video:

Andere soorten:

Zaten jouw favorieten ook hiertussen? Ik ben ook zeer benieuwd naar jouw favorieten van de maand mei!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.