Zomertrend: gelaagde kettingen met pendants, medaillons of coins

Gelaagde kettingen zijn al sinds vorig jaar ontzettend hot. Deze trend is een mashup van een delicate ketting die past als een choker, met langere kettingen die naar beneden hangen. Fijn en eenvoudig werkt uiteindelijk toch het beste voor die vintage look, vooral als er meerdere kettingen in het spel zijn. Maar we zien nu steeds vaker een extra trend als het gaat om de gelaagde kettingen.  Namelijk het toevoegen van grote hangers of medaillons of grote en kleine munten kettingen.

Deze kettinggebonden sieraden geïnspireerd op de jaren 80 zijn op dit moment extreem hot. Je kan ze combineren met een choker of kettingen op basis van zee-accenten. Of je kunt ze simpelweg helemaal afzonderlijk dragen. Maar Mix & Match geeft uiteindelijk een echte vintage-uitstraling, de uitstraling waar het dus allemaal om gaat deze zomer van 2019.

Dit seizoen gaat het over antieke gouden munten en pendants of medaillons, geherinterpreteerd met lichte, moderne wendingen, perfect voor de zomer. Hieronder laat ik je de allerbeste merken en stukken zien.

Martha Calvo sieraden

Eén van mijn favoriete merken voor gelaagde kettingen is het merk Joolz by Martha Calvo. Met deze kettingen kan je de meest trendy looks maken. Mede door influencers die dit merk graag promoten op hun Instagram zoals Negin Mirsalehi en Camila Coelho, of zelfs de YouTuber Chloe Morello raak je ook in de ban van deze trend en wil je deze kettingen ook. Helaas, want dit merk is wel erg duur!

 

Ettika

Ettika munten ketting

Een ander merk dat net wat goedkoper is dan bovenstaande is Ettika. Deze kettingen zijn goedkoper en de meesten hebben 14k of 18k gouden plating. Dit merk heeft een net wat kleiner aanbod maar het aanbod is wel zeer trendy. Eén van mijn favorieten is deze Ettika double coin ketting voor €50.

Anni Lu

Anni Lu kettingen

Niet het allergoedkoopste merk maar wel eentje die er zeer fijn uitziet. De Forget Me Not pendant met 18k gouden plating is echt een statement voor je gelaagde kettingen.

Andere bekende merken die dit soort kettingen verkopen zijn onder andere:

Over welke trend ben jij op dit moment het meest enthousiast?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.