L’Oreal Paris Infallible 24HR Freshwear Foundation Wear Test

L'Oreal Paris - Infallible 24-uur Freshwear vloeibare foundation draagtest | wear test

L'Oreal Paris - Infallible 24-uur Freshwear draagtest / weartest
Foto vóór het aanbrengen van de L’Oreal Paris – Infallible 24hr Freshwear foundation
L'Oreal Paris - Infallible 24-uur Freshwear vloeibare foundation draagtest /wear test
Foto na het aanbrengen van de L’Oreal Paris – Infallible 24hr Freshwear Foundation

Het vinden van de juiste foundation kan een beetje als een mission impossible voelen … Er zijn ook zóóó veel opties, uiteenlopend van erg duur tot zeer goedkoop, geen dekking tot volledige dekking, vloeistoffen tot poeders … Het is overweldigend.

Als beautyblogger test ik ontelbaar veel foundations. Ik hoef niet te zeggen dat mijn voorkeur uitgaat naar de wat duurdere foundations. Ze geven mij namelijk de mooiste dekking en geloof me, ik heb het soms echt nodig! Echter, als er een budget foundation is die hetzelfde zou doen, zou ik niet twijfelen en overschakelen naar budget. Het blijft moeilijk om een goede budget foundation te vinden!

Ik heb het besteld! De super hyped “drugstore” foundation van L’Oreal, de Infallible 24HR Freshwear Foundation, staat klaar om reviewed te worden. Iedereen heeft het over deze foundation! Hij komt in 30 verschillende kleuren en is super duper goedkoop! Deze foundation zou zeer dekkend zijn met een natuurlijke finish die heel lang mooi zou blijven zitten, zonder dat de huid cakey wordt. Mensen vinden het zelfs beter dan de nieuwe Hourglass Vanish Liquid Foundation die ik gister heb gereviewd. Ik vertrouw het gewoon niet en heb daarom een wear test video gemaakt van de L’Oreal Paris Infallible 24HR Freshwear Foundation. Deze is gemaakt vlak na die van de Hourglass Vanish Liquid. In de video laat ik je mijn bevindingen zien en vergelijk ik uitgebreid beide foundations. Ook laat ik je zien hoe de foundation blijft zitten gedurende een hele dag (11 uur). Met flits, close up en met daglicht!Disclaimer: Zoals jullie weten blijf ik altijd eerlijk en ik zal altijd bij het maken van de reviews volledig eerlijk blijven over het product. Dit product heb ik zelf gekocht!

Draagtest video

Te koop: L’Oreal Infallible 24HR Freshwear Foundation (30ml) kan je op verschillende plekken kopen. Echter, in Nederland zijn er niet zo veel kleuren beschikbaar en de prijs is veel hoger dan op andere plekken. Waar ik die van mij heb gekocht is hier. Mijn kleur is 140 Golden Beige. Je kan hier verschillende kleuren vinden. Kijk op de site van L’Oreal voor een foundation check. Hierbij kan je de kleur van je huidige foundation invullen en vervolgens komt er een aanbevolen, corresponderende L’Oreal Infallible 24HR Freshwear Foundation kleur tevoorschijn.
Prijs: €15,99

Benieuwd naar de draagtest video van de Hourglass Vanish Seamless Finish Liquid Foundation? Kijk hier voor de post!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.