Dr.Jart Shake & Shot Rubber Hydro Mask testen met vriendin

DIY Rubbermasker testen samen met vriendin | chit chat + review

Dr.Jart Shake & Shot Rubber Hydro Mask testen / review

Deze Shake & Shot-rubbermaskers zijn de nieuwste toevoeging aan het assortiment huidverzorgingsproducten van Dr. Jart. Ze vormen een set leuke, DIY rubbery modeling masks die de huid van krachtige actieve stoffen voorzien voor een gezonde, glowy teint.

Deze nieuwe Shake & Shot-maskers zijn er in 4 verschillende varianten die elk op een specifieke huidbehoefte zijn gericht:

 1. Hydro Shot: hydrateert en revitaliseert de teint. De Hydro Mask ampul bevat een cocktail van vitamine B5 (panthenol) en Expert Moist Complex, rijk aan aminozuren, om de vochtbarrière van de huid te helpen versterken.
 2. Soothing Shot: kalmeert en herstelt de huid. De Soothing Mask-ampul bevat vitamine K3 (menadion) en een rustgevend botanisch complex om de geïrriteerde huid te kalmeren.
 3. Luminous Shot: Fleurt saaie huid op. De ampul voor dit heldermakende masker bevat vitamine C (ascorbinezuur) en duindoornvruchtextract en is rijk aan vitamines. Om de teint te egaliseren, de duisternis te verlichten en de huid te revitaliseren.
 4. Elastic Shot: verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. De ampul Firming Mask bevat vitamine A (retinol) en OxyForce ™ Cellular Active om de synthese van collageen te stimuleren en de elasticiteit en stevigheid van de slappe huid te verbeteren.Dr.Jart gebruikt dezelfde “rubbermasker”-techniek die te vinden is in high-end Koreaanse spa’s. De innovatieve cream-to-sheet formule doordringt de huid dieper dan een traditioneel sheetmask. De maskers zijn vers gemaakt en zouden je huid het snelst en effectiefst van voedzame ingrediënten voorzien.

Te koop: bij Sephora TIP: kijk hier hoe je op de site van Sephora Frankrijk makkelijk en zonder extra douanekosten kan bestellen!

Prijs: €8,99

Review en tutorial

blank

Dr.Jart Shake & Shot Rubber Hydro Mask testen met vriendin/ review

Vandaag ga ik een demonstratie geven waarin ik laat zien hoe het masker werkt en hoe je het moet aanbrengen. Voor een klein beetje meer FUN zal ik dit doen met een goede vriendin van mij, Richailine Elisa. Het is een zeer spontane grappige video waar ik haar ook een paar leuke vragen stel en je wat meer van haar komt te weten. We gaan de masker testen en onze ervaring met dit rubbermasker met jullie delen! Onze review is uitgebreid te zien in de video hieronder!

De variant die wij vandaag gaan testen is de Hydro shot.
De set komt met een:

 • Spatel
 • Schudbeker
 • Double Trans Booster (stap 1)
 • Hydro Liquid Ampoule (stap 2)

De instructies:

 1. Open en verwijder de spatel van het deksel.
 2. Combineer zowel stap 1 met stap 2 in de beker.
 3. Sluit het deksel, bedek het gat met je vinger en schud goed totdat het volledig gemengd is.
 4. Gebruik de spatel om binnen twee tot drie minuten een gelijkmatige laag over het hele gezicht aan te brengen (vermijd de ogen en de mond).
 5. Laat het 15 tot 20 minuten intrekken.
 6. Begin vanaf de randen en trek voorzichtig het masker van de huid af.
 7. Verwijder overtollig materiaal met een vochtige katoenen doek of pad.
 8. Ga verder met je huidverzorgingsroutine.

Kort eindoordeel

Onze huid voelde gehydrateerd aan vanwege de olie dat na het weghalen van de masker achter blijft. Er was ook een lichte glow te zien en een hele hoop roodheid was verminderd. De huidtextuur zag er ook gladder uit in de vorm van vervaagde poriën en fijne lijntjes. De afwerking zag er zijdeachtig uit en voelde wat plakkerig aan. Ik heb genoten van dit masker en de verpakking was erg cool om te gebruiken en shaken. Ik zal de rest van de maskertjes ook zeker een keer proberen. De Dr.Jart Shake & Shot Rubber Hydro Mask is Convey Beauty Approved!

Wil jij meer gasten zien in onze video’s? Ben benieuwd!

Xoxo,

Fani | Convey BeautyXOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.