Tom Ford Shade and Illuminate Contour & Highlighter Review en Swatches

Review en swatches van Tom Ford Shade and Illuminate bronzer in intensity 1

Review en swatches van Tom Ford Shade and Illuminate bronzer in intensity 1

In deze post deel ik mijn eerlijke review van de Tom Ford bronzer, de Shade & Illuminate in intensity 1. Ik heb al lange tijd zitten twijfelen of ik het moest kopen of niet. Iedereen heeft het over hoe goed deze bronzer is, maar ook over hoe slecht het is voor je portemonnee.

Ik was echter al lange tijd op zoek naar een nieuwe cream bronzer. Jullie weten dat ik al jaren een fan was van de Chanel cream bronzer, Soleil Tan de Chanel. Helaas is deze veranderd, van naam, van kleur en van ingrediënten. Het is niet hetzelfde en na zo veel teleurstellende reviews ervan te hebben gelezen besloot ik om toch maar op zoek te gaan naar een andere cream bronzer. Zo kwam ik dus toch op de Shade and Illuminate cream bronzer & Highlighter van Tom Ford. Ik gebruik het nu al ruim twee weken en dit is wat ik er van vind!

Review Tom Ford Shade & Illuminate

Tom Ford Shade & Illuminate Intensity 0.5 en 3.0

Dit product is belachelijk duur en er zijn veel geweldige contour-bronzers voor minder geld. Maar als je bereid bent afstand te doen van het geld, zal je er geen spijt van krijgen. Voor mij vind ik dat dit product een natuurlijke maar gedefinieerde look creëert. Het beste eraan is hoe mengbaar en bouwbaar het is. Je kunt zoveel intensiteit creëren als je wilt. Ik gebruik de contour net onder mijn jukbeenderen, op mijn voorhoofd en kaaklijn en gebruik dan de highlighter op de hoogste punten op mijn wangen, de brug van mijn neus en cupidoboog. Je kunt je vingers, penseel of spons gebruiken om het aan te brengen.

Voor mij geldt dat hoe ik het ook gebruik, het ziet er altijd perfect uit. Dit crème-contour- en highlightpalet is mijn nieuwe favoriet onder de high-end merken. De textuur is super romig en super blendable, waardoor het mooi staat op al mijn foundations. De cream highlight geeft een subtiele maar merkbare glans aan mijn gezicht en de highlight blijft de hele dag zitten.

Esthetisch gezien is het palet (en alle Tom Ford-producten) het toppunt van luxe. Voor sommige mensen, waaronder ikzelf, is het al een genot om dit palet te bezitten. Het is absoluut prachtig om naar te kijken, te openen en te gebruiken. De tinten zijn perfect. Ze zijn generiek genoeg om bij de meeste huidtinten te passen en kunnen dag en nacht worden gebruikt. Natuurlijk kun je tegenwoordig highlighters in verschillende tinten krijgen, maar de subtiele, transparante gloed van deze maakt hem extreem veelzijdig. Dit palet wordt geleverd in 4 intensiteiten. De #1-tint is geweldig voor lichte tot medium huidtinten, en donkere huidtinten kunnen de #2 en #3-tint proberen. De#0,5-tint is voor de hele lichte huidtint. Ik heb de twee nieuwste tinten (0.5 en 3.0) even in de winkel geswatch voor jullie.

swatches tom ford shade and illuminate in intensity 0.5 en 3.0
Tom Ford Shade & Illuminate Intensity 0.5 en 3.0
Review en swatches van Tom Ford Shade and Illuminate bronzer in intensity 1
Tom Ford Shade and Illuminate Intensity 1 Contour & Highlighter

De contourtint Intensity #1 (de tint die ik gebruik) is de perfecte mix van bruin en grijs, dus het ziet eruit als een natuurlijke schaduw en ziet er niet uit als een slecht aangebrachte bronzer. De formule is een gemakkelijk te mengen crème, wat één van de redenen is waarom dit product het geld waard is. Crèmes zijn geweldig voor precisietoepassing, dus de contour is perfect voor het schaduwen van de neus en andere kleinere gebieden. Je kunt het precies aanbrengen waar je het wilt, met een borstel of je vinger, en dan blenden voor een naadloze afwerking.

Hetzelfde geldt voor de highlighter, je kunt deze gebruiken op het wenkbrauwbot, de cupidoboog of een penseel gebruiken om het op je jukbeenderen aan te brengen. De highlighter kan ook onder de foundation worden aangebracht voor een ‘lit from within‘-effect. Als je een professional bent op het gebied van highlighten en contouren, zul je dol zijn op dit palet. Maar ook als je nieuw bent met make-up gebruik, kun je er zeker van zijn dat dit product het je heel gemakkelijk maakt om een ​​look te krijgen waar je je prettig bij voelt.

De Tom Ford Shade & Illuminate cream bronzer is Convey Beauty approved!

Wat is je favoriete bronzer? Kan in poedervorm en/of in cream.

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.