Sephora haul | Wat zit er in mijn Sephora bag?

Huda Beauty bij sephora

Fenty beauty bij Sephora

Korean house bij Sephora

Als je het nog niet hebt geraden, ik hou van Sephora! Ik ben al jarenlang Beauty Insider en ik grijp altijd de kans om even naar binnen te lopen als ik ergens ben waar een Sephora-winkel zit. Zoals jullie weten waren wij in Zuid-Frankrijk en Barcelona op vakantie en natuurlijk zitten daar ook behoorlijk wat Sephora’s verspreid. Het aanbod is in iedere winkel anders en ik ben geloof ik in drie weken meer dan 10 vestigingen in gegaan.

Dit is waar de verslaving aan schoonheidsproducten toeslaat. Je moet sterk in je schoenen staan om niet al te veel in het mandje te plaatsen. Zelf stond ik voor de verandering dit keer wel stevig in mijn schoenen. Ik had al behoorlijk wat make-up en skincare-producten vóór onze vakantie gekocht en ik wilde dit keer geen onnodige dingen grijpen die later alleen in mijn kast blijven liggen. Ik heb echter wel veel interessante en vernieuwende producten gekocht en ik kan niet wachten om die met jullie te delen. In de winkels heb ik me ook een beetje laten adviseren en heb een paar interessante producten uitgekozen.Natuurlijk hoef je niet helemaal naar Frankrijk of Spanje om Sephora-spulletjes te kopen. Online lukt dit ook prima! Check mijn blogpost over hoe je zonder douanekosten te betalen makkelijk en snel kan bestellen op Sephora.fr.

Wil je zien wat ik allemaal in de Sephora’s heb gekocht? Kijk dan naar de video hieronder!

Ben jij ook laatst een Sephora in gegaan? Wat heb jij gekocht?

Xoxo,

Convey Beauty

 

 

 

XOXO

Author Signature for Posts

4 Reacties

 1. blank
  Laure
  juni 24, 2018 / 18:14

  Sephora is my fav beauty dealer 😝😍
  Super interesting

 2. blank oktober 14, 2018 / 17:36

  Wat een heerlijke goodies! Zo leuk om Sephora hauls te lezen en zien :). Belif is echt m’n favorite skincare merk atm!

  • blank
   Fani | Convey Beauty
   Auteur
   oktober 16, 2018 / 21:43

   Jammer dat er nog geen Sephora in Nederland is he?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.