Klassieke Valentijnsdag Make-up Tutorial | Zoeva kwastenset

Klassiek & Makkelijk VALENTINE look tutorial | Zoeva Zoe Bag kwasten set

Ik heb deze video gemaakt voor alle babes die van make-up houden en er mooi willen uitzien, maar de soms onnodig moeilijke make-up stappen niet willen volgen. Of je nu Valentijnsdag viert of niet, dit is een leuke glam look voor elk moment!❤ Je hebt niet extreem veel nodig en je bent in een mum van tijd klaar! Ook geef ik in deze video een eerste indruk van de Zoeva Makeup Artist Zoe bag kwastenset. Ik laat je zien welke kwasten ik voor welke make-up applicatie gebruik. Ik heb geprobeerd voor deze look alle kwasten te gebruiken en daarom geef ik meteen een eerlijke review van de kwasten tijdens het gebruik! In de video vind je ook allerlei tips zoals onder andere tips over neus en lip contouren!

❤Gebruikte producten in deze video❤

Ik hoop dat je hebt genoten van deze video! Thumbs up als je de video leuk vindt en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

 

 

 

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.