Review NYX Slim Pencil Lip Liner – Natural & Nude Pink

Review NYX Slim Pencil Lip Liner - Natural & Nude Pink
Ik heb altijd van NYX als merk gehouden, omdat het een soort drogisterij-alternatief is voor MAC. NYX heeft ook altijd een geweldige selectie aan lipkleuren. Niet dat ik veel van hun producten heb geprobeerd, maar ik heb wel hun bestverkochte items. NYX Slim Lip Pencils werden al snel één van mijn favorieten, vooral vanwege de brede selectie aan nude-tinten die ze aanbieden.
Ik ben een grote gebruiker van lipliners en heb er veel. Van high-end tot drogisterijmerken. Ze zijn geweldig als basis voor je lippenstift of lipgloss. Maar ze zijn op zichzelf ook mooi als een soort mat lippenstifteffect. Lipliners zorgen er ook voor dat je lippenstift langer blijft zitten.
Ik zal de immer populaire NYX Slim Lip Pencil in Natural en Nude Pink reviewen. 

Verpakking

Het is een eenvoudig houten lippotlood met een zwart ontwerp en je kan de kleur van het potlood aan de onderkant zien. Zelf vind ik dat super handig,  zodat ik de kleur die ik wil sneller kan vinden. De kleur die ze laten zien is echter niet helemaal de kleur die je ziet bij gebruik. Je moet het ontzettend veel slijpen bij het eerste gebruik. Ik geef persoonlijk de voorkeur aan deze klassieke lippotloden boven alle intrekbare lippotloden, omdat je ze tot een mooie punt kunt slijpen.

Er zit 1 gram product in en kost € 4,34. Je kan de NYX Slim Lip Pencil hier kopen.

Formule

Ze beschrijven het als boterzachte formule, langhoudend, gemakkelijk aan te brengen en loopt niet uit.

Het is in feite een mooie, net genoeg romige formule die goed op de lippen wordt aangebracht zonder trekken of harde druk. Het loopt niet uit, omdat het dik genoeg is en goed blijft zitten. Pigmentatie is middelmatig en de afwerking hiervan is als een satijnmat. Ze zijn niet droog zoals echte matte formules en er zit nog steeds wat romigheid in, maar als je lippen droog zijn, zal dit er vrijwel mat uitzien.

Kleuren

Review NYX Slim Pencil Lip Liner - Natural & Nude Pink
NYX Slim Pencil Lip Liner – Natural & Nude Pink

NYX heeft een enorme selectie van 48 tinten en veel van deze tinten zijn nude, evenals enkele roze, mauve, knalrood en oranje kleuren. Ik ging voor de twee beste nude-tinten in twee verschillende ondertonen.

Nude Pink – licht neutraal tot koel roze
Natural – licht warm bruinachtig nude

Ik heb ze hier even geswatcht en ik ga ze hieronder verder voor jullie vergelijken. Het is misschien makkelijker voor je om te beslissen als je ze naast elkaar ziet. Ik weet hoe moeilijk het is om producten te kopen die alleen op online stalen zijn gebaseerd.

Natural is een zeer populaire lipliner en waarschijnlijk degene die ik het meest gebruik. Het ziet er prachtig uit met elke kleur erover of op zichzelf. Het is neutraal en past bij de meeste van mijn warme lippenstiften en lipgloss-tinten. De tint natural is mijn favoriet. Dit is precies het type nude dat ik altijd al wilde hebben – iets bruinachtigs, maar toch licht genoeg en niet te warm of te koel. In de zomer draag ik deze kleur bijna elke dag. Nude Pink is mijn tweede favoriet en het staat me veel beter nu in de winter. Het is als een roze versie van Natural.

Uitvoering

Ze dragen mooi, maar zijn niet overdrachtsbestendig of bijzonder duurzaam. Ik geef de voorkeur aan comfort boven blijvende kracht. Ze voelen vrij licht aan op de lippen en drogen ook niet bijzonder uit.

Hieronder kun je zien hoe de tinten er bij mij uitzien.

swatches NYX Slim Pencil Lip Liner - Natural
NYX Slim Pencil Lip Liner – Natural (links alleen een lijn, rechts volledig gedekt)
swatches NYX Slim Pencil Lip Liner - Nude Pink
NYX Slim Pencil Lip Liner – Nude Pink (links alleen een lijn, rechts volledig gedekt)

Voordelen van NYX Slim Lippotlood

  • Groot kleurengamma
  • Goede kwaliteit
  • Natural wordt door sommigen beschouwd als een dupe voor MAC spice lipliner.
  • Geweldig mat-effect voor een fluweelzachte liplook als het alleen wordt gebruikt.
  • Dekkend genoeg om eventuele natuurlijke onvolkomenheden in de lipkleur te camoufleren.
  • Geweldige prijs in vergelijking met merken als MAC en Charlotte Tilbury.

Nadelen van NYX Slim Lip Liner Pencil

  • De swatches op de website zijn verschrikkelijk.
  • Natural is misschien te licht voor mensen met erg gepigmenteerde lippen.
  • Blijft niet lang zitten

Eindoordeel

Het ruime kleurenaanbod pakt zeker uit in het voordeel van NYX in vergelijking met andere drogisterijmerken. Ik denk echter niet dat deze formule iets bijzonders is, het is een klassiek potlood dat goed aanbrengt en goed aanvoelt op de lippen. Als je op zoek bent naar iets dat lang blijft zitten of extreem gepigmenteerd is, dan is dit niets voor jou. Ik ben dol op deze potloden vanwege hun breed scala aan nudes, wat ik persoonlijk ook het meest gebruik. Er zal zeker een perfecte nude zijn voor elke huidskleur. Ik zal er in de toekomst zeker meer kopen, omdat ze ook zo goed passen bij mijn NYX Soft Matte Lip Cream.

Heb je de NYX Slim Liners al eerder gebruikt?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.