De ultieme fashion en beauty producten van 2017

Best of 2017

De eerste werkdag van een compleet nieuw jaar is alweer een feit. De beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat we er met z’n allen een mooi jaar van mogen maken. Vol met nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen.

2017 was voor mij best een goed jaar. Ik had niks te klagen. 2017 was het jaar waarin ik eindelijk had besloten om een blog te beginnen en waar ik over nieuwe uitdagingen heb zitten brainstormen. De stap is gezet. Ook was 2017 het jaar van nieuwe dingen. Eerste verjaardagen en vakanties met z’n drieën,de eerste echte Vaderdag en Moederdag en natuurlijk de eerste verjaardag van onze dochter Chloé. Wij zijn net terug van Curaçao en moeten nog een beetje wennen aan de kou en aan de jetlag. De jaarwisseling hebben wij heel klein in familieverband gevierd. Hoe hebben jullie oud en nieuw gevierd? Hoe was het jaar 2017 voor jullie en wat is jouw wens voor 2018?

Op het gebied van fashion en beauty zagen wij in 2017 veel vernieuwende producten van steeds hogere kwaliteit. Veel nieuwe technieken met nieuwe materialen. Heel veel collabs/samenwerkingen tussen bekende merken en beauty/ fashion bloggers. En 2017 was het jaar van onder andere de launch van bijvoorbeeld de KKW beauty. Tijd dus om even stil te staan en een samenvatting te geven van de beste make-up en fashion trends van 2017.

Corduroy & Velvet

Best of 2017

 

Het jaar 2017 was zeker het jaar van de stoffen Corduroy en Velvet. Heel vrouwelijk, super chic en modern. Iedereen had zeker wel iets in corduroy of in velvet in 2017. De beste budget-stukken van het jaar 2017 kwamen van het merk Forever 21.

Bows/haarstrikjes

Best of 2017

 

Wat je vooral in de herfst van 2017 veel hebt kunnen zien zijn de strikjes. Overal op Instagram zag je mensen met deze mooie strikjes. De trend is niet in het jaar 2017 gebleven maar we gaan er meer van zien in 2018. De mooiste stukken uit 2017 kwamen van Forever 21 en Urban Outfitters.

Highlighters

Best of 2017

 

Het jaar van de bling bling. In 2017 heeft ongeveer elk merk wel een highlighter uitgebracht. Niet alleen zijn deze steeds beter gemaakt maar ook zijn er meer kleuren bijgekomen. Anders dan alleen het standaard goud dat we al veel in het jaar 2016 zagen. Mensen zijn de highlighter ook op meerdere plekken dan standaard op het gezicht gaan gebruiken. Gebruik het bijvoorbeeld op je benen om een mooie glans aan je benen te geven deze zomer. Of breng het aan op je hals voor een mooi golden goddess effect. De merken die in het jaar 2017 met de beste highlighters kwamen waren wel Huda Beauty en Fenty Beauty.

Eyeshadow palettes

Best of 2017

We hadden het net over de highlighters, maar eigenlijk geldt hetzelfde ook voor oogschaduw paletten. Vrijwel alle make-up merken hebben een oogschaduw palet uitgebracht. Sommigen zijn de besten in jaren. Kijk bijvoorbeeld naar de paletten van Huda Beauty, Anastasia Beverly Hills en MorpheXJaclynHill. Meerdere malen uitverkocht. De allerbeste kan je gewoon niet kiezen want ze waren alle drie in 2017 een grote hit. De meningen verschillen hier enorm. Kwalitatief scoorden deze drie merken in ieder geval het allerhoogst.Faux Fur

Best of 2017

 

De nepbontenjassen hebben we ook enorm veel gezien in 2017. Daarna kwamen ook andere spullen in nepbont. Waaronder sjaals en zelfs schoenen. Hoe dan ook het is de winterstof van het moment.

 Ruffles

Best of 2017

 

Fashion wise hebben wij heel veel nieuwe dingen gezien. Hele vrouwelijke collecties met vrouwelijke kleuren zoals blush roze. Jurken, bloesjes en rokjes met volant zagen we het hele jaar door, maar met name tijdens de lente en zomer van 2017.

Strepen

Best of 2017

 

Ook de streepjes waren een hit in het jaar 2017. Bijna alles was er in streepjes te vinden. Het geeft een zakelijk uitstraling maar aan de andere kant toch ook een vrouwelijke en elegante look.

Sheet masks

Best of 2017

 

De laatste jaren hebben de Koreanen de beautyindustrie echt in handen genomen met onder andere hun sheet masks. Dit jaar kwamen ook meer bekende merken met de sheet masks, bijvoorbeeld die van Charlotte Tilbury. Hoe dan ook zaten er minimaal twee sheet masks in onze beautykasten in 2017. Het merk Tony Moly was in 2017 één van de favorieten, maar later begon ik de sheet mask van Charlotte Tilbury ook aardig lekker te vinden. Welk merk je ook koos, het was en blijft heerlijk om te gebruiken.

De Sailor cap

De sailor pet was in 2017 een fashion piece wat niet kon ontbreken bij elke beauty guru. Op fashion week en fashion shows zag je tal van modellen deze mooie fashionable petten dragen. Of deze trend ook het jaar 2018 mee gaat moeten we nog zien, maar het was zeker één van de besten uit 2017.

Staat jouw ultieme fashion en beauty product van 2017 hier niet bij, laat het ons weten! Wat was jouw beste beauty product uit 2017?

Xoxo,

Fani – Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.