Eerste indruk: Benefit Roller Lash Mascara

Roller lash mascara van Benefit - REVIEW

Ik ben al jaren fan van Lancôme mascara’s. Ik heb namelijk een tijdje veel last gehad van geïrriteerde ogen door het gebruik van budgetmerken in het verleden. Met Lancôme had ik nooit last van mijn ogen. Na jaren voorzichtig te zijn geweest met het gebruik van verschillende mascara’s, ben ik toch op zoek gegaan naar een nieuwe mascara.

Ik besloot de Benefit Cosmetics Roller Lash Mascara eens te proberen. Op YouTube zie je veel tutorials van make-up lovers die de Roller Lash Mascara  van Benefit aanbevelen. Benefit is een merk dat de laatste tijd goede reviews heeft gekregen voor zijn Ka-Brow Wenkbrauwgel, maar nu ook voor zijn mascara’s. Tijd om deze te testen en te zien wat voor resultaat het geeft.

*Deze mascara heb ik met mijn eigen geld gekocht en alles wat ik erover zeg komt helemaal uit mezelf*Volgens Benefit Cosmetics is de Roller Lash Mascara een mascara die de haartjes van je wimpers langer maakt, volume geeft en een licht curling-effect heeft.

Ik heb tijdens onze vakantie op Curaçao deze mascara op de proef gesteld. Ik heb het drie volle weken kunnen testen. Hieronder lees je mijn bevindingen, ingedeeld naar wat ik leuk en niet leuk vind aan de Roller Lash Mascara van Benefit Cosmetics.

Veel leesplezier!

Review Roller Lash Mascara

Vol lijkende wimpers

Omdat de borstels zo klein zijn kan je makkelijk over je wimperlijn gaan zonder dat het per ongeluk in je oog komt. Als je hierbij veel mascara met name in het midden, vanaf de wortel gebruikt en dit vervolgens richting de puntjes smeert dan geeft dit een voller lash-effect. Ik vind het super fijn dat met name de borstels van deze mascara zo klein zijn.

Krullende wimpers

Door de gebogen borstel kan je makkelijk je wimpers krullen met deze mascara. Deze mascara zorgt ervoor dat je met één beweging het juiste kruleffect hebt bereikt.

Scheiden wimperhaartjes zonder klonten

Als je gewend bent aan grote, dikke borstelharen die maximaal volume geven, kun je de borstel van Benefit verrassend klein vinden. In feite zijn ze echter stevig, en ze coaten en scheiden wimperhaartjes zonder te klonteren. En omdat deze mascara zo snel droogt, schilfert of vlekt hij niet.

Geen last van geïrriteerde ogen

Wat mij het meest blij maakt is dat deze mascara mijn ogen niet irriteert. Dat is alvast een groot pluspunt met mijn gevoelige ogen. Heb je vaak last van gevoelige of geïrriteerde ogen door mascara, probeer dan eens de Benefit Roller Lash Mascara.

Makkelijk te verwijderen

De Roller Lash Mascara kan je volledig verwijderen met welke make-up remover dan ook. Ik gebruik micellair water van Bioderma op een watje en zonder al te veel druk of wrijving zijn mijn wimpers in no-time mascara free. Ideaal!Waterbestendigheid middelmatig

Tijdens mijn vakantie op Curaçao heb ik kunnen testen of de mascara goed blijft zitten tijdens het zwemmen. Als je onder water gaat blijft het verrassend genoeg intact zonder uit te lopen. Het probleem is als je even in je ogen wrijft terwijl je gezicht en wimpers nog nat zijn van het water, dan komt alles naar beneden. Volledig waterbestendig is het dus niet. Mocht je dus gaan zwemmen, raak je ogen daarna niet aan!

Langdurige krul middelmatig

Meer dan 80% van de mensen die de Roller Lash Mascara gebruiken zeggen dat het een long-lasting curl effect geeft. Ik heb dit helaas niet zo ervaren. In ieder geval niet een hele dag. Na ongeveer 6 uur is de krul en het volume-effect aanzienlijk minder geworden. Zeker als je buiten bent geweest of aan je oog hebt gezeten.

Prijs is gemiddeld

De Roller Lash Mascara is goedkoper dan een Dior mascara maar duurder dan een L’Oréal mascara. Het is net wat je zoekt. Merken als Bobbi Brown, Clinique en Lancôme hebben dezelfde prijscategorie als de Roller Lash Mascara van Benefit.

Conclusie

Roller lash mascara van Benefit - REVIEW

Ik vind het tot nu toe erg leuk, vooral de mascara-toverstok! Deze is gebogen en dun waardoor hij super eenvoudig is toe te passen door mensen met kleine ogen. Ik vind de roze verpakking super girly. En het belangrijkste is dat het mijn ogen niet irriteert. De Roller Lash Mascara van Benefit is dan ook Convey Beauty approved en is op dit moment, samen met de Lancôme mascara’s, één van mijn favorieten.

Te koop: exclusief bij de Douglas. TIP: Bij besteding vanaf €55 aan Benefit producten ontvang je nu een luxe make-up bag bij Douglas.

Prijs: €27,04 voor een normale tube of ga voor de Roller Lash Mini Mascara voor €12,95.

 

Wat vind jij van de Roller Lash mascara? Heb je ook ervaring met de andere mascara’s of producten van Benefit Cosmetics?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

 

 

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.