TUTORIAL | Makkelijke bronzed lente look

bronzed make up look

Het is eindelijk goed weer en we kunnen lekker genieten buiten. Toch ben je misschien net als ik nog erg bleek door het gebrek aan zon in de winter. Met een self tanning lotion heb je in slechts een paar minuten mooie bruine benen en armen voor een sunkissed zomerse look.

Voor mijn gezicht gebruik ik echter geen self tanning lotion. Ook zorg ik dat ik altijd goed beschermd ben tegen de zon door SPF 50 te gebruiken op mijn gezicht. Hierdoor is mijn gezicht het meest witte deel van mijn hele lichaam. Toch zie je dat niet op mijn foto’s. Waardoor? Bronzers!

Wil je zien hoe ik deze mooie maar eenvoudige sunkissed bronzed look heb gemaakt? Kijk dan snel naar de video hieronder!Genoemde producten in deze video:

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place foundation in 3W1 Tawny
Tarte shape tape concealer in Light Medium
Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent
M.A.C Give Me Sun bronzer
Morphe R0 Deluxe Powder Brush
Shu Uemura Glow On Blush Refill 366 medium coral
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Chocolate
Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade in Dark Brown
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette 
NYX Setting Spray Gezichtsspray
Benefit Roller Lash Mascara
Huda Beauty false lashes in Giselle

Charlotte Tilbury lippotlood Lipcheat in Pillow Talk
Charlotte Tilbury lipstick in Pillow Talk
Of combineer beiden voordelig met deze deal

Wat vind je van deze look? Ben jij ook al klaar voor de zomer?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.