Tarte Cosmetics komt naar Europa!

tarte cosmetics te koop in europa - tarte winkel - tarte nederland

Goed nieuws voor alle Tarte Shape Tape concealer lovers of de “wanna try” peeps voor de nieuwe Face Tape Foundation! Tarte Cosmetics komt naar Europa! Dit betekent dat je Tarte voortaan ook zonder douanekosten online kan bestellen. De douanekosten waren voorheen één van de grootste nadelen van dit merk! Je kon het namelijk alleen op hun USA site kopen.

Tarte Cosmetics zal als eerste in Frankrijk alle make-up en schoonheidsproducten aanbieden in de winkels van Sephora en natuurlijk ook online op sephora.fr. Ik weet dat er veel mensen zijn die het niet prettig vinden om op een Franse site te shoppen.  Maak je geen zorgen ik heb daarvoor ook al een blogpost gemaakt waarin ik laat zien hoe je makkelijk op de site van Sephora Frankrijk kan bestellen. Ik laat je stap voor stap met screenshots zien wat je precies moet doen.

Ik hoef jullie niet te vertellen hoe populair de Shape Tape concealer is en hoeveel ervan wordt verkocht in de Verenigde Staten. Het zal niet lang meer duren tot wij hier in Europa en dus ook in Nederland Tarte producten kunnen gaan aanschaffen. Volgens de informatie die Sephora aan de pers heeft gegeven, komt het merk officieel aan op 21 maart op de site van Sephora en op 2 april in de Sephora winkels (als eerste in de Sephora Champs Elysées)! Mocht je dus in Frankrijk op vakantie zijn, je kan lekker alles eindelijk gaan uittesten en een lading meenemen terug naar Nederland. Heerlijk!

Ben jij blij met dit nieuws?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.