How to: zelfbruiners op het gezicht aanbrengen

gezichtsbruiners

Het kan intimiderend zijn om zelfbruiners op je gezicht te gebruiken. Maar in praktijk is het krijgen van een natuurlijk ogende bruine kleur op je gezicht eigenlijk verrassend eenvoudig. Hieronder help ik je met behulp van 4 stappen!

Stap 1: Om je gezicht klaar te maken voor toepassing, exfolieer je het met een zachte gezichtsscrub. Mijn favoriet is de verhelderende scrub van Kiehl’s, de Clearly Corrective Brightening & Exfoliating Daily Cleanser. Breng moisturizer aan op je wenkbrauwen en haarlijn om je haar te beschermen en zichtbare lijnen te vermijden. Mijn favoriete moisturizers hiervoor zijn van het merk Clinique. Als je blond haar hebt, is het een goed idee om een haarnet te dragen als extra beschermlaag. Haarnetten zijn vooral handig als je van plan bent om een spuitbus te gebruiken.

Stap 2: Test de kleur op een klein deel van je nek voordat je jezelf committeert aan een volledige toepassing. Naast dat je een idee krijgt van de kleur die je kunt verwachten, kan je met deze test producten vermijden die je huid irriteren of uitdrogen. De beste zelfbruiners voor je gezicht zijn iets donkerder dan je natuurlijke huidskleur.Stap 3: Zoek een goed verlichte ruimte waar je duidelijk je huid kunt zien. Grijp een spiegel voordat je begint.
Pas de zelfbruiner toe op je gezicht, door het met je vingertoppen op je huid rond te draaien. Wees voorzichtig met het aanbrengen bij het gebied rond je ogen en mond. Beperk je tot één applicatie totdat je vertrouwd raakt met het gebruik van dezelfde zelfbruinende formule. Over het algemeen is het altijd het beste om in een paar dagen een bepaalde kleur te creëren in plaats van te proberen in één keer een diepe kleur te creëren. Door de kleur geleidelijk in lagen aan te brengen, kan je risicovrije resultaten krijgen die er natuurlijk en gezond uitzien.

Stap 4: Was je handen grondig nadat je klaar bent. Je kan wat handscrub gebruiken als er toch wat zelfbruiner op blijft zitten.
Als je dagelijks foundation of andere beautyproducten gebruikt, dan kan je zelfbruinend kleurtje sneller op je gezicht verdwijnen dan van de rest van je lichaam.

Benieuwd naar hoe je zelfbruiners moet aanbrengen op je lichaam? Daar heb ik ook een uitgebreide post over geschreven!

Gebruik jij ook zelfbruiners op je gezicht? Hoe vaak?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.