Fenty Beauty Poutsicle Lip Stain Review & Draagtest

Fenty Beauty Poutsicle Lip Stain Review & Swatches

Fenty Beauty Poutsicle Lip Stain Review & Swatches

Inmiddels moet Rihanna eraan gewend zijn dat Fenty-producten viraal gaan. In slechts een paar weken tijd heeft de Fenty Beauty Poutsicle Hydrating Lip Stain het internet stormenderhand veroverd. Beauty reviewers zijn enthousiast over de vier gedurfde tinten en hoe lang de kleur op zijn plaats blijft. Na talloze TikToks te hebben bekeken, moest ik het product natuurlijk ook zelf proberen.

De Fenty Beauty Poutsicle Hydrating Lip Stain is verkrijgbaar in vier tinten: Mai Type, een felroze partygirl; Berry Banger, een diep maar draagbaar paars; Strawberry Sangria, een helder rozerood; en Zesty Bestie, een gedurfde mandarijn die is gemaakt voor iedereen die in het verleden een liefdesrelatie heeft gehad met MAC Morange-lippenstift. Afhankelijk van je huidskleur kan elke kleur een serieus statement maken. De meest subtiele tint (en mijn persoonlijke favoriet) moet Mai Type zijn. Dat is ook de kleur die ik vandaag voor jullie ga swatchen.Fenty Beauty Poutsicle Lip Stain Review & Swatches

Fenty Beauty Poutsicle Lip Stain Review & Swatches

Na de eerste keer aanbrengen gaf het een glazige afwerking en sappige kleur. Je voelt meteen dat het product is geformuleerd met squaleen om je lippen te hydrateren. Het verschil tussen de nieuwste en andere lipvlekken die ik in het verleden heb geprobeerd van Fenty Beauty, is echter dat er geen onmiddellijke kleurbloeding is. Zelfs met mijn zeer rommelige make-uptoepassing was het gemakkelijk om de randen van de kleur op te ruimen vòòr de vlek echt blijft zitten.

Terwijl de vlek zich op je lippen nestelt, begint hij zijn oorspronkelijke wetlook-glans te verliezen, maar de kleur blijft sterk. Volgens veel TikTok video’s die ik heb bekeken zou het product meer dan negen uur meegaan. Ik besloot uiteraard mijn eigen draagtest te gaan doen.

Nadat ik het product rond 9.00 uur had aangebracht, dronk ik de hele dag uit mijn Stanley drinkfles, lunchte ik en kuste ik mijn man, kinderen en hond :). En hoewel er bij de eerste slok een eerste transfer op mijn drinkfles was, was ik behoorlijk onder de indruk. Toen de vlek eenmaal was ingetrokken en de glanzende toplaag was weggeveegd, bewoog het totaal niet.

Fenty Beauty Poutsicle Lip Stain Review & Swatches
3 uur na applicatie

Tegen de middag, na een tweede kopje koffie en een wandeling, was de vlek nog steeds hardnekkig aanwezig. Het had daarbij ook de mooie roze tint nog. Het beste van alles was dat mijn lippen de hele tijd gehydrateerd bleven. Iets wat normaal bij andere lip stains niet het geval is! Fenty Beauty heeft op de één of andere manier een perfecte balans gevonden. Het biedt een mooie vlek die niet overal terechtkomt of je lippen uitdroogt. Richting het eind van de middag (6 uur na applicatie) , was de kleur wel heel vaag te zien. Niet zo gek als je bedenkt hoeveel glazen water, koffie en eten ik allemaal op een dag op heb.

De kleur is wel opbouwbaar. Dit maakt het perfect voor mensen die het gedurende de dag opnieuw willen aanbrengen om hun lippen glanzend en stralend te houden. Het is ook ideaal voor degenen zoals ik die het slechts één keer in de ochtend willen aanbrengen en good to go zijn voor een aantal uren.

Voor €33 verdient de Poutsicle elk grammetje virale glorie. Met een beetje kom je een heel eind. Ja, het is licht genoeg om meerdere lagen te dragen als dat jouw ding is, maar het product biedt voldoende pigment voor slechts één applicatie. Elke tube gaat lang mee, terwijl je lippen de hele dag hun kleur en vocht behouden. De Poutsicle zal zelfs de meest traditionele liefhebbers van lippenstift zeker omtoveren tot liefhebbers van lip stains.

Alles van Fenty Beauty kan je bij deze Sephora online bestellen. Check onze blogpost waar je stap voor stap kan zien hoe je makkelijk, snel en zonder douanekosten op de website van Sephora kan bestellen!

Welk product van Fenty Beauty moet ik volgens jou ook proberen?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.