Beste zelfbruiners voor het gezicht | Top 6 gezichtsbruiners

gezichtsbruiners

Als je regelmatig schoonheidsproducten gebruikt, is de kans groot dat je al een groot verschil hebt opgemerkt in de manier waarop je gezicht reageert op sommige ingrediënten in vergelijking met de huid van de rest van je lichaam. Je gezicht is tenslotte het meest gevoelige deel van je huid. Daarom moet het met extra liefde en zorg worden behandeld. Als je dat nog niet hebt gedaan, is het belangrijk om je zelfbruiningsroutine aan te passen om die felbegeerde gouden gloed te krijgen zonder je poriën te verstoppen of vette resten achter te laten.

Met een paar kleine veranderingen in je productkeuze en applicatietechnieken is het beste bruiningseffect voor je gezicht slechts een paar pompjes verwijderd. In deze post laat ik je de beste zelfbruiners voor het gezicht zien. Let op: zorg dat je een zelfbruiner koopt die speciaal is gemaakt voor het gezicht. Vaak zijn de zelfbruiners voor het lichaam te sterk om op het gezicht te gebruiken!

1. Tan-Luxe The Face Illuminating Self -tan Drops, €23,45

face tanners | gezichtsbruiners

Als je op zoek bent naar een meer op maat gemaakte beleving, is deze zelfbruiner echt iets voor jou. Het is ook wat ik momenteel zelf gebruikt op mijn gezicht en ik ben er echt een fan van! Tan-Luxe geeft je een heel natuurlijke gloed, alsof je net een zonnige vakantie hebt gehad. Voeg 1-4 druppels toe aan je normale vochtinbrengende crème, serum, gezichtsolie of zelfs foundation voor een stralende en natuurlijk ogende kleur. De Tan-Luxe The Face Illuminating Self -tan Drops is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf en Douglas. Echter, je kan het €6 goedkoper hier ook vinden.

2. Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask Gradual Build Tan, €29,75

gezichtsbruiners

Dit award winning masker werkt ’s nachts zodat je wakker wordt met die bruine glowy gloed. Het is ook multitasking want het dient bovendien als een huidverzorgingsproduct om je een stevigere huid te geven. De Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask vind je hier.

3. St.Tropez Self Tan Purity Face Mist, €24,75

gezichtsbruiners

Een zelfbruinende mist die je maar één keer hoeft te spuiten om dagenlang een serieuze gloed te krijgen. Het lijkt misschien te mooi en te goedkoop om waar te zijn, maar dit product werkt snel en goed. Deze gezichtsmist bevat natuurlijke zelbruiningsmoleculen om je de gouden kleur van je dromen te geven. De mist droogt heel erg snel op je gezicht en heeft geen rare self tanning geur. Met deze dromerige tropische geur worden jij en je kleurtje meegenomen naar een Caribisch eiland. De St.Tropez Self Tan Purity Face Mist vind je hier.

4. Charlotte Tilbury Overnight Bronze and Glow Mask, €48

gezichtsbruiners

Oliën zijn geweldig, maar vatbaar voor strepen als je niet voorzichtig bent. Gelukkig bestaat er dit nachtmasker voor beginners op het gebied van zelfbruiners. Beginners die geen plek willen missen met een glibberige olie, maar toch wakker willen worden met een sunkissed bruine huid. De Charlotte Tilbury Overnight Bronze and Glow Mask is hier te koop.

5. Coola Sunless Tan Anti-Aging Face Serum, €55

gezichtsbruiners

Dit serum geeft je niet alleen een goudbruine kleur op je gezicht, maar laat de huid er ook steviger uitzien dankzij groene cafeïne, alaria esculenta zeewier en erwtextract. De Coola Sunless Tan Anti-Aging Face Serum is hier te koop.

6. Clarins Addition Concentré Eclat Golden Glow Booster, €29

gezichtsbruiner

Bouw een geleidelijke bruine tint op je gezicht die weken meegaat door deze glow-boosting drops toe te voegen aan je gezichtscrèmes. Tegen de ochtend zie je er vervolgens uit alsof je net een weekend op het strand hebt doorgebracht.

Zit  jouw favoriete zelfbruiner ook hierbij? Ik ben benieuwd!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.