DIY Lip scrub voor zachte lippen

lip scrub voor zachte lippen

Deze zelfgemaakte lip scrub zorgt ervoor dat je lippen zacht aanvoelen, zonder de chemicaliën of het prijskaartje van commerciële producten. Suiker is al jaren bekend om zijn exfoliërende werking en is een must in de zomer. Vooral voor je lippen. En wie houdt er nou niet van zachte lippen? Ik heb altijd lipbalsem bij me, maar dat is maar het halve werk om zachte lippen te helpen behouden. Lip scrub is essentieel om je lippen mee te scrubben en zacht te houden. Het is het meest effectief voor je naar bed gaat, te exfoliëren gevolgd door een goede lippenbalsem.

Lip scrubs zijn een belangrijk onderdeel van de zorg voor de gevoelige huid op onze lippen. Dit geldt vooral in de wintermaanden wanneer de koude lucht de huid kan uitdrogen en gedurende de warme zomermaanden wanneer de zon je lippen gemakkelijk kan beschadigen. Mijn favoriete zelfgemaakte lip scrub die je het hele jaar door zelf kan maken deel ik hieronder met jullie!Convey Beauty lip scrub:

3 theelepels kristalsuiker
1 theelepel honing
1/2 theelepel olijfolie
Een scheutje citroen

Meng alle ingrediënten in een kleine kom en masseer op je lippen. Dit werkt het beste als je de suiker daadwerkelijk opschept en er mee wrijft. Voel je vrij om het sap van de scrub op je lippen aan te brengen en laat het een paar minuten zitten! Alle ingrediënten zijn super hydraterend voor de lippen, vooral de honing! TIP: koop een klein glazen voorraadpot zoals deze of deze en bewaar de lip scrub voor meerdere keren gebruik.

Bovenstaande lip scrub is ideaal voor het gladstrijken en voorbereiden van je lippen voordat je je favoriete lipstick (foto: Charlotte Tilbury lipstick in Pillow Talk) aanbrengt voor een onberispelijke afwerking.

Laat me hieronder in het commentaarveld weten wat je er van vond!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.