Beauty News | Marc Jacobs O!MEGA Bronze Tan-Tastic te koop

Marc Jacobs OMEGA bronzer weer te koop

Goed nieuws voor alle make-up lovers! De limited edition en award winning Marc Jacobs O!MEGA Bronzer uit de Coconut collectie is weer online te koop. De online releasedatum is 23 mei. De websites van Sephora, Neiman Marcus, Net-A-Porter en natuurlijk ook marcjacobsbeauty.com hebben deze nieuwe parels aangekondigd. Ik koop dit soort exclusieve make-up altijd makkelijk en goedkoop (zonder douanekosten of te veel verzendkosten) online bij Sephora. Wees er snel bij want het kan weer in recordtijd uitverkocht zijn!

We weten allemaal hoe geliefd deze bronzer vorig jaar was onder YouTubers en beautylovers. Helaas wisten we ook dat het een limited edition betrof en niet lang te koop zou zijn. En de vraag die iedereen bezig hield was: komt het dit jaar weer?! En we kunnen juichen want hij is er weer! Samen met drie andere nieuwe producten die de geweldige Coconut Collectie van Marc Jacobs uitbreiden.De nieuwe Coconut Collectie bestaat uit de volgende producten:

NIEUW O!MEGA bronze perfect tan $49
NIEUW Limited Edition dew drops $44
NIEUW Eye-conic eyeshadow palette $49
NIEUW Perfecting coconut setting powder $44

Perfecting coconut eye primer $26
Coconut gel highlighter $44
Perfecting coconut mist $39
Perfecting coconut face primer $44

Marc Jacobs coconut collectie weer beschikbaar

Foto: marcjacobsbeauty.com

De verpakking van deze nieuwe collectie is wit, afgewerkt met roségoud. Super CHIC! De Coconut collectie is bekend van zijn heerlijke kokosgeur bij het aanbrengen, voor die lekkere vakantie vibe.

Wil je binnenkort de O!MEGA bronzer of andere producten uit de Marc Jacobs Coconut Collectie online kopen? Kijk dan hier hoe je online shopt bij de Sephora zonder douanekosten!

Mocht je in het buitenland zijn op een plek waar een Sephora zit, dan kan je de datum 4 mei in je agenda zetten want dan is de hele Coconut Collectie inclusief de O!MEGA bronzer in de Sephora-winkels te koop!

Ben jij ook blij met de terugkomst van de O!MEGA bronzer van Marc Jacobs?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.