Mijn 2018 ultieme beauty favorieten

2018 beauty favorieten - alle make-up en huidverzorgingsproducten die ook in 2019 geliefd zijn

We dachten vorig jaar een record te hebben gezien als het ging om opwindende en innovatieve beauty-lanceringen, maar het blijkt dat 2018 klaar is 2017 naar de kroon te steken! We zijn inmiddels aan het eind van 2018 gekomen. En de lijst met producten is serieus indrukwekkend. Tijd om dus de favorieten van het hele jaar 2018 met jullie te delen. Welke make-up en beauty-producten ga je mij nog meer zien gebruiken en dragen in het jaar 2019?

Ik begin met huidverzorgingsmiddelen waarmee ik duidelijk verbetering heb gezien op mijn huid. Vervolgens laat ik jullie al de worth to buy make-up zien gevolgd door andere beauty-artikelen waar ik ook in 2019 niet meer zonder kan.

Genoemde producten in deze video:

Huidverzorging

Make-up

Andere beauty producten

Ik wens jullie alvast een hele FIJNE JAARWISSELING en ik zie jullie graag weer terug in het nieuwe jaar!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

 

XOXO
Author Signature for Posts

3 Reacties

  1. blank december 28, 2018 / 17:45

    Now my shopping cart is full 😫 Thabks for the recommendations can’t wait to try them out!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.