Full Face met Nieuwe Make-Up

In deze video doe ik mijn make-up met alleen maar nieuwe make-up die ik de afgelopen maand heb gekocht. Ik test onder andere de nieuwe make-up producten van het merk Flower Knows. Ook zaten er een paar tegenvallers en miskopen bij. Dat zie je allemaal in deze video! Veel plezier met kijken!

Genoemd in deze video:

  1. Make-up ingredienten check website.
  2. Review Flower Knows Strawberry Rococo Collectie
  3. Waarom je talk moet vermijden & merken die talkvrij make-up aanbieden
  4. Hoe je online shopt bij Sephora zonder douanekosten

Heb jij wat nieuws uitgeprobeerd in de afgelopen maand? Ik ben benieuwd.

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.