Zara Haul + Try On | Lente 2022

Het is weer lente en daarom laat ik in deze video een “New In” Zara Haul zien van april 2022. Deze Zara Haul bevat een aantal kleurrijke items, evenals enkele neutrale Zara-items. Ik laat je alle items zien in een compleet draagbare outfit voor de lente van 2022. Ik kocht ook een prachtige crochet beige jurk en een paar heel schattige Zara-accessoires! We zien dus met name veel gekleurde kralenkettingen, licht beige (ecru) shorts & accessoires en crochet-details in deze haul.

Ik hoop dat je geniet en laat vooral in de reacties weten wat jij van de nieuwe stukken vindt 😊. Alle items worden hieronder gelinkt!

Hier vind je de trui die ik in deze video draag.

Welke stukken vond je het mooist?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.