Baccarat Rouge 540 parfum review | Is het zijn prijskaartje waard?

Baccarat Rouge 540 parfum review

Maison Francis Kurkdjian is geen standaard parfummerk. Het is luxe. Echt luxe. In feite zal een fles van 70 milliliter Baccarat Rouge 540 je een koele € 215 kosten. Het ontdekken van zijn nieuw gevonden roem kwam met dank aan TikTok (wat mij verbaasde) , een app die wordt beschouwd als één van de beste manieren om betaalbare beauty-dupes te ontdekken.

Je vraagt je je dan af of Baccarat Rouge 540 het geld waard is, dus ik dacht dat ik mijn advies hier zou delen.

Kortom: Ja, dit parfum is elke cent van zijn prijskaartje waard. Het ruikt anders dan alles wat je ooit eerder hebt geroken. Het is warm, geruststellend en een beetje zoet. Met een mix van jasmijn, saffraan, cederhout en dennenhars is het moeilijk om een ​​individuele noot eruit te halen. In plaats daarvan smelten ze allemaal samen om één ​​van de mooiste parfums te creëren die ik ooit heb geroken.

Het is onschuldig genoeg om overdag te dragen met een knusse trui of wit overhemd, maar toch uniek en krachtig genoeg om elke avondlook af te maken. Naar mijn mening is er geen persoon die er niet absoluut verliefd op zou zijn. En wat betreft de prijs, ja, het is oogverblindend duur, maar de kwaliteit van deze ambachtelijke parfumerie doet zijn prijs recht aan. Het ruikt zo duur als het is en geeft je een onbeschrijfelijk heerlijk gevoel. Eerlijk gezegd, als ik zou aanraden € 215 uit te geven aan een schoonheidsproduct, zou het zonder twijfel deze zijn.

Buitengewone parfums vertellen een verhaal door hun geurnoten, het vakmanschap dat erin gaat en de emoties die ze oproepen.

Dus hoe ruikt Baccarat Rouge 540?

Baccarat Rouge 540 parfum review

Nou, hoewel het een geur is die altijd de aandacht van mensen lijkt te trekken, is het helemaal niet aanmatigend. Het bloemige en houtachtige aroma is subtiel decadent en ruikt ook krachtig verfijnd. De unieke tonen van jasmijn, ambergrijs en ceder gaan zo goed samen dat velen het één van de weinige echt universeel flatterende geuren voor mannen en vrouwen noemen. De prijs is zeker hoger dan bij de meeste geuren, maar de kosten per spritz (en complimenten) maken het absoluut de moeite waard. Eén plons op de pols en de lichtgevende geur houdt de hele dag aan. Wees voorbereid om dan de hele dag complimenten te horen terwijl je deze betoverende geur draagt!

Baccarat Rouge 540 parfum 35 ml €125
Baccarat Rouge 540 parfum 70 ml €215
Baccarat Rouge 540 parfum 200 ml €425

Je vindt de Baccarat Rouge 540 betoverende geur eventueel ook als extrait de parfum, haarparfum, geparfumeerde bodycrème en als geurkaars.

Kende je deze parfum al?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.