Review Gucci Crayon Definition Sourcils Wenkbrauwpotlood

Review Gucci Crayon Definition Sourcils Wenkbrauwpotlood

De nieuwste lancering in het make-upassortiment van Gucci is het Gucci Crayon Definition Sourcils Wenkbrauwpotlood. Gucci was op een missie om hun make-upcollectie te herformuleren en te vernieuwen.

Hun make-upassortiment had vroeger een zwarte en gouden verpakking, met de iconische ‘G’s overal op de verpakking. Ze hebben een iets conservatiever thema aangenomen van pastelroze en goud, en ik ben er dol op.

Het Gucci Crayon Definition Sourcils Wenkbrauwpotlood kost €30 en is verkrijgbaar in zes verschillende tinten;

gucci wenkbrauwpotlood review

 

1 Taupe / Grijsblond
2 Blond / Goudblond
3 Kastanje / Lichtbruin
4 Bruin / Donkerbruin
5 Kastanjebruin / Kastanjebruin
6 Zwart / Ebbenhout

Het Gucci Crayon Definition Sourcils Wenkbrauwpotlood wordt beschreven als een veelzijdig hulpmiddel voor zowel het tekenen als het invullen van de wenkbrauwen.

Het levert de ervaring van een licht, luxueus poeder in een potloodformaat. De innovatieve textuur belooft een schilfervrije matte kleur en een opbouwbare en aanpasbare afwerking.

Het Gucci Crayon Definition Sourcils wenkbrauwpotlood is hier te koop (€30).

Wat ik ervan vind

Review Gucci Crayon Definition Sourcils Wenkbrauwpotlood
Gucci wenkbrauwpotlood in de kleur 4 Brun met bovenop ABH Brow Freeze

Ik moet toegeven dat ik dit product voor de verpakking heb gekocht! Maar eerlijk gezegd ben ik super onder de indruk van dit Gucci wenkbrauwpotlood! De formule is als een poeder aan te brengen, dus het invullen van dunne delen van je wenkbrauwen is eenvoudig. Het is super gepigmenteerd en ziet er ook niet streperig uit. Het heeft een indrukwekkende draagtijd en het potlood is ook erg lang in vergelijking met andere wenkbrauwpotloden die ik heb geprobeerd. Ik denk dat het een zeer lange houdbaarheid voor mij zal hebben!

De tinten hebben een matte afwerking en het poeder is makkelijk op te bouwen. Je kunt dus een intensere look creëren als je wilt. Bovendien geeft het feit dat dit een potlood is, je meer controle. Hierdoor kan je nauwkeuriger zijn bij het invullen of definiëren van je wenkbrauwen. Als je meer wenkbrauwhaar wilt, moet je gewoon wat meer slijpen. Na gebruik kam ik mijn wenkbrauwen op hun plaats met een beetje Brow Freeze van Anastasia Beverly Hills. Ik vind het geweldig dat de formule echt haar nabootst. Daarnast vind ik het ook heel fijn dat het komt met een spoolie-borstel en een slijper. Ik durf bijna te zeggen dat dit het beste wenkbrauwpotlood is dat ik in lange tijd heb gebruikt. Convey Beauty approved dus!

Heb jij Gucci make-up en in het bijzonder hun wenkbrauwproducten al in je collectie?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.