Geef je lichaam extra aandacht met Weleda Wilde Rozen Verwendouche

Weleda douchecrèmeHet is bijna tijd om weer een cadeaulijst samen te stellen voor de Sinterklaasperiode met pakjesavond en voor onder de kerstboom. Zeker als wij alle supermarkten moeten geloven. Er ligt namelijk al een heel assortiment aan pepernoten en chocoladeletters. Wist je dat er zelfs een pepernotenwinkel is? Bij de Pepernotenfabriek kan je alle soorten pepernoten kopen, waaronder zelfs de meest luxe varianten van de bekende producent Van Delft.

Vandaag heb ik ook de eerste kerstbal al gezien. En zo gaan we alweer bijna het jaar 2017 gedag zeggen. Hierdoor kwam ik in de stemming om eens lekker te ontspannen. Ik kreeg vorige week van het merk Weleda de “Wilde Rozen Verwendouche”. Nadat ik het heb gebruikt, was ik zo verbaasd over dit product dat ik het niet kon laten om er een review over te schrijven. Natuurlijk kende ik het merk Weleda wel, maar vooral vanwege de babylijn die ik voor Chloé altijd gebruik. Ik had echter nooit gedacht dat ik ook zo enthousiast zou zijn over dit product. Waarom? Dat lees je zo!Weleda crèmedouche

Wat is het?

Weleda Wilde Rozen Verwendouche is een milde crèmedouche die je op de vochtige huid aanbrengt tijdens het douchen. Deze crèmedouche is dermatologisch getest en huidvriendelijk. De crème is volledig vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen, ingrediënten van minerale oorsprong of genetisch gemanipuleerde ingrediënten en is biologisch afbreekbaar.

De samenstelling van de crème bestaat met name uit: water/bronwater, sesamolie, coco-glucoside, alcohol, disodium cocoyl glutamaat, glycerine, carrageen, kokosvetzuurglutamaat, rosa mosqueta-olie, rozenextract, xanthaan, melkzuur, een compositie van natuurlijke etherische oliën, limoneen, linalool, citronellol, geraniol, citral en eugenol.

Weleda douchecrème

Wat doet het?

De Wilde Rozen Verwendouche verzorgt het lichaam, reinigt de huid en helpt de huid beschermen tegen uitdroging. Dankzij de samenstelling is het ontzettend geurig en huidstrelend.

Mijn ervaring

Dit is één van de beste crèmedouches die ik ooit cadeau heb gekregen. Door de etherische oliën ruikt het erg lekker naar rozen. Na gebruik voelde mijn huid ontzettend glad aan. Door de heerlijke geur en de zachte structuur voelt het echt als verwennerij voor je lichaam. Als moeder en beautyblogger heb ik het soms erg druk en heb ik een verwenmomentje ook echt nodig.


Prijs en Inhoud

De inhoud van een tube is 200 ml en een tube kost €7,85. Deze lekkere douchecrème van Weleda kan je bij Wehkamp online kopen. Wehkamp heeft ook andere producten uit dezelfde lijn, zoals bijvoorbeeld de bodyoil, bodylotion en zelfs deodorant.

Tenslotte is deze douchecrème ook leuk om als cadeau te geven. Nog op zoek naar andere cadeautips? Kijk eens naar mijn recente post over beauty adventskalenders voor een leuke en origineel cadeau.

Ben jij ook zo gek op douchecrèmes? Welke vind jij lekker? 

Xoxo,

Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

2 Reacties

 1. blank
  Sonja van 't Zelfde
  november 6, 2017 / 16:48

  Echt mijn lievelingsmerk Weleda. Samen met dr. Hauschka 🙂
  De lavendel verwendouche van Weleda vind ik ook heerlijk.

  • blank
   Fani | Convey Beauty
   Auteur
   november 6, 2017 / 20:30

   Hallo Sonja,

   Leuk dat wij dat gemeen hebben. De lavendel verwendouche van Weleda kende ik (nog) niet, maar als het net zo lekker ruikt als de Weleda Wilde Rozen is het zeker het proberen waard.

   Xoxo,
   Fani – Convey Beauty

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.