Aromatherapy Associates Aroma Diffuser voor etherische olie Review

Aromatherapy Associates the atomiser aroma diffuser

Ik wist min of meer dat ik de Aroma Diffuser van het merk Aromatherapy Associates geweldig zou vinden, dus de beoordeling zal enigszins voorspelbaar zijn. Ik vind dit merk al zo lang leuk. Daarbij heb ik in het verleden verschillende aroma diffusers getest, dus dit voelt als een upgrade van standaard naar eersteklas.

De Aromatherapy Associates ‘The Atomiser’ Aroma Diffuser is zo eenvoudig te gebruiken. Verwijder het deksel van de verstuiver en haal de fles eruit die erin zit. Vervang vervolgens de lege fles met de door jou gekozen essentiële olie, plaats de diffusiekop erop en doe het deksel er weer op. Je kan kiezen hoe vaak je wilt dat het wat aromatherapie uitblaast. Momenteel geeft de mijne elke 30 minuten een kleine boost, maar je kunt ook kiezen voor elk uur of elke drie uur (door op één knop te drukken). Ik heb gemerkt dat de geur zeer snel zich verspreid, dus afhankelijk van de grootte van je kamer wil je het misschien op elk uur of zelfs eens per drie uur instellen. Of op de “boost” functie zetten voor een paar minuten.De diffuser produceert een paar kleine mistwolken en toch is het een waterloos product dat perslucht gebruikt via vernevelingstechnologie. Je kunt het apparaat vervoeren naar elke kamer waar je het wilt hebben, en opladen wanneer dat nodig is. Je kan het subtiele lampje naar wens aan of uitzetten.

Aromatherapy Associates the atomiser aroma diffuser

Ik heb momenteel de etherische olie van Aromatherapy Associates in Rose. Ik gebruik het met name in de keuken, na het koken, voor weer een frisse geurbeleving die helemaal in de woonkamer te ruiken is. Voor het slapen gaan gebruik ik de essentiële olie van Aromatherapy Associates in Deep Relax. Deze geur is ook heerlijk tijdens meditatieoefeningen of yoga.

Op dit moment kan je hier de Aromatherapy Associates ‘The Atomiser” Aroma Diffuser inclusief de etherische olie in Rose voor €69,95* bestellen. Dit is een hele goede deal, gezien The Atomiser aroma diffuser alleen al €97,45* kost (zonder de etherische olie). * Kortingscode FANILF

Het is prijzig omdat het zo’n stap vooruit is ten opzichte van alle andere aroma diffusers die ik ben tegengekomen. Het heeft een hele mooie en chique uitstraling. Daarnaast is de diffuser makkelijk in gebruik en gemaakt van keramiek (wat ik zelf een dubbel pluspunt vind).

Heb jij een aroma diffuser thuis? Ken je dit merk al?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.