Lookfantastic Black Friday Aanbiedingen + kortingscode

Lookfantastic Black Friday Aanbiedingen + kortingscode

De LOOKFANTASTIC Black Friday-aanbiedingen zijn altijd heel populair op mijn Instagram. Het leek mij daarom het beste om ze een eigen plek op de site te geven!

LOOKFANTASTIC.nl pakt altijd groots uit op Black Friday. Denk aan kortingen op grote merken als MAC, Giorgio Armani, Estee Lauder, Elemis, Clinique en nog veel meer. Dit is dus zeker een beautywinkel om een kijkje bij te nemen tijdens Black Friday maar ook erna! Want vergeet ook niet alle Cyber Monday aanbiedingen!!!

Er zijn verschillende aanbiedingen beschikbaar binnen de hoofdverkoop* met kortingen variërend van 20% tot 50% met nog eens extra kortingen van 5% tot 11%.

Ook heeft LOOKFANTASTIC ervoor gezorgd dat mijn lezers een speciale korting krijgen (met code FANILF) op een enorm scala aan producten. Je krijgt namelijk met mijn code altijd korting op sommige producten die niet in de hoofdverkoop zitten. En nog eens 11%* extra korting op producten die al in de hoofdverkoop zitten. Korting op korting dus!!

Er zijn duizenden producten inbegrepen in deze aanbieding, maar hier zijn een paar voorbeelden, geldig vanaf 25 november:

  • 25% korting op de adventskalender van LOOKFANTASTIC + 11 % korting EXTRA met mijn kortingscode FANILF (kijk hier naar de unboxing met alles wat er in de LOOKFANTASTIC adventskalender zit)
  • 40% korting op het merk Shea Moisture*  + 11 % korting EXTRA met mijn kortingscode FANILF

*Uitzonderingen zijn van toepassing.
*Dit is geen betaald partnerschap, maar ik gebruik een gelieerde link die me een klein percentage van elke verkoop betaalt.

Ik ben benieuwd naar wat jij gaat kopen tijdens Black Friday. Laat het mij hieronder weten.

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.