Favorieten van de maand: februari

Favorieten van februari Convey Beauty

Ik ben er weer met deze keer mijn favorieten van de maand februari. Wat is de maand ook echt snel gegaan hè? We zitten al in maart en het is ook weer bijna lente. Extra leuk dus om up-to-date te zijn met wat trending is. Mijn favorites video’s bevatten niet alleen beautyproducten maar soms ook boeken, muziek, huisdecoraties, fashion en nog veel meer. Erg uitgebreid dus.

Hier zijn een paar dingen die ik de laatste tijd leuk vind, van de haarproducten die mijn vettige winterhaar hebben getransformeerd in luchtig volumehaar, tot een tijdbesparende liquid eyeshadow die mijn ogen met één laagje de meest verbluffend mooie ooglook geeft en nog veel meer!

Wil je zien wat mijn favorieten zijn van februari? Kijk dan snel hieronder naar de video!

Genoemde artikelen in deze video:

Zaten jouw favorieten ook hiertussen? Ik ben ook zeer benieuwd naar jouw favorieten van de maand februari.

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.