Favorieten van de maand: november

Vandaag deel ik mijn voorlaatste favorites video van het jaar, namelijk de favorieten van de maand november. Dit keer met een heleboel trendy fashion producten maar ook wat beauty en kerstaccessoires. Aan het eind geef ik je mijn top 3 beste plekken om kerstdecoraties in te kopen. Wil je dit en meer zien, kijk dan snel hieronder naar de video!

Genoemde artikelen in deze video:

Onze laatste favorites video van het jaar 2018 wordt een compilatie van mijn meest favoriete producten in 2018. Dit wil je niet missen! Subscribe op mijn YouTube kanaal en druk op de ring bell button zodat je altijd op de hoogte wordt gesteld als ik weer een video upload. Natuurlijk kan je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief op deze website!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.