Review Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked – Jellyfish

Review Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked – Jellyfish

Review Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked – Jellyfish

Dit jaar heeft Hourglass drie nieuwe Ambient Lighting Edit Unlocked Palettes in beperkte oplage (elk €94) gelanceerd, en ze zijn verbluffend. Ze zijn nu online verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Op de Hourglass-website kun je zelf de combinatie van verpakking + palet aanpassen. Ze bieden bijvoorbeeld ook een exclusief uil-ontwerp aan. Hoewel er enkele herhalingen in elk palet zitten, heeft Hourglass dit jaar flink wat nieuwe tinten toegevoegd. Ik koos voor het Jellyfish-palet in combinatie met de uil-verpakking, en hieronder deel ik mijn ervaring met dit palet.

Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked – Jellyfish

Review Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked – Jellyfish swatch en demo

De Ambient Lighting Edit Unlocked in Jellyfish is waarschijnlijk mijn favoriet. Echter, de kwaliteit van de compact vind ik minder in vergelijking met die van voorgaande jaren. Deze paletten zijn leuk om te hebben en werken goed om te fixeren. Ze zijn ontzettend handig voor op reis en ik heb die van mij tot op de bodem gebruikt. Wel heeft de overgrote meerderheid van ons de poeders al uit eerdere paletten en velen verlangen naar nieuwe tinten. Ik heb in twee jaar geen palet gekocht, dus voor mij is dit weer fijn. Ik denk dat je deze paletten ook niet ieder jaar hoeft aan te schaffen, behalve als je een echte collector bent.

In de Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked in Jellyfish vind je het volgende :

  • Diffused Light Finishing Powder (herhaalde tint, afzonderlijk verkrijgbaar)
  • Rose Fusion Blush (nieuw)
  • Opal Strobe Light Strobe Powder (nieuw)
  • Bronzer Lunar Bronze (nieuw)
  • Diffused Heat Blush (herhaalde tint, afzonderlijk verkrijgbaar)
  • Ethereal Light Finishing Powder (herhaalde tint, afzonderlijk verkrijgbaar)

Review Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked – Jellyfish

Review Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked – Jellyfish

Hierboven draag ik alles uit de Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked in Jellyfish samen met de volgende basis:

Foundation – Giorgio Armani Luminous Silk in 4.5
Poeder – Hourglass VEIL™ Translucent Setting Powder
Ogen – Laura Mercier Mini Caviar Stick Eye Colour in Amethyst
Mascara – MAC Magic Extension Mascara
Lippen – Summer Fridays Lip Butter Balm in  pink Sugar (Bekijk hier hoe je makkelijk op de Sephora website kan bestellen zonder douanekosten)

Ik vind dat de Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked in Jellyfish beter aansluit bij mijn huidskleur. Een ander voordeel is dat dit palet letterlijk alles heeft om je look compleet te maken. In vergelijking hebben de andere twee paletten voornamelijk highlighters en ontbreekt er een bronzer. Persoonlijk ben ik tegenwoordig minder gecharmeerd van highlighters en hoef ik ze niet per se in een palet te hebben. Daarnaast vind ik het fijn dat het Jellyfish-palet zowel een blush, finishing powders als een bronzer bevat. Hoewel de finishing powders voor mij iets te glanzend zijn, vind ik ze als geheel toch erg mooi.

Als het gaat om de verpakking vergeleken met voorgaande jaren ben ik niet helemaal tevreden. Het openen gaat nu wat lastiger. Bovendien voelt de nieuwe verpakking lichter, wat een minder luxueuze indruk geeft. Verder gaat het bovenstuk waar de spiegel zit erg ver naar achter, terwijl die van voorgaande jaren een beetje bleef staan. Dit maakt het gebruik in vorige jaren veel makkelijker, vooral als je het met één hand vasthoudt.

Bij het bestellen stuitte ik op een ander nadeel. Omdat ik de combinatie van de uil-verpakking en de Jellyfish-inhoud wilde, moest ik wel online bestellen via de Hourglass website. Helaas moest ik meer dan 4 weken wachten op mijn bestelling. Bovendien liet zowel de communicatie als de track-and-trace te wensen over. Als het niet was voor de custom verpakking dan had ik het sowieso bij de Bijenkorf gehaald. Geen gedoe met de verzending en de volgende dag al in huis.

Wat vinden jullie van deze paletten? Heb jij deze al besteld?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.