Deze Dior Addict Lip Glow Dupe kost minder dan €15

Deze Dior Addict Lip Glow Dupe kost minder dan €10

Deze Dior Addict Lip Glow Dupe kost minder dan €10

Het is geen geheim dat ik een groot fan ben van de Dior Addict Lip Glow. Ik schreef een paar jaar geleden over de Lip Glow en mijn liefde ervoor is nog steeds zo groot. Het geeft je die pure kleurschakering waardoor je lippen eruitzien alsof je gewoon van nature een rosy, juicy en heldere balsem draagt. Ik had de hoop opgegeven om een goede lippenbalsem te vinden die hetzelfde zou zijn als de Dior Lip Glow, maar dan met een lager prijskaartje.

Tenminste, tot een maand of twee geleden toen ik op vakantie was op Curaçao. Daar heb ik tot mijn verrassing een dupe gevonden voor de Dior Addict Lip Glow . Ik was een aantal lippenbalsems aan het swatchen en ja dit is de beste dupe die ik er ooit van heb kunnen vinden!!!L’Oreal Glow Paradise Balm-in-Lipstick

De L’Oreal Glow Paradise Balm-in-Lipstick wordt geleverd in een doorzichtige vierkante houder. De roem van deze formule is het feit dat het blijkbaar is samengesteld met ingrediënten van 92% natuurlijke oorsprong. Het heeft een zeer lichte rozengeur die nauwelijks waarneembaar is en die alleen het vermelden waard is als je gevoelig bent. Persoonlijk was ik er helemaal niet door beledigd, omdat lipproducten van L’Oreal notoir overweldigend zijn als het gaat om smaak en geur. Ik ontdekte hier geen smaak en alleen de allerlichtste rozengeur.

Het verschil

L'Oreal Glow Paradise peach charm review
Met flash (Bovenste is Dior, onderste is L’oreal)
L'Oreal Glow Paradise peach charm review
Zonder flash (Bovenste is Dior, onderste is L’oreal)

De Dior lippenbalsem heeft een muntachtige geur en geeft een licht schattige tint op je lippen. De L’Oréal lippenbalsem heeft een sterke bloemengeur en is iets meer roziger op de lippen.

Beide formules voelen super zacht en creamy aan. Maar de L’Oréal lippenbalsem voelt meer aan als een lichtgewicht lipstick dan als een balsem. Het is zacht, romig en glijdt gemakkelijk over de lippen met een mooie kleurpracht.

Dupe Dior Lip Glow in 001 Pink

Als dupe voor de Dior Lip Glow in 001 Pink komt de L’Oreal Glow Paradise 140 in Peach Charm het dichtsbij. Het is een mooie, gemakkelijk te dragen tint. De kleur van je lippen maar dan beter! Als je vatbaar bent voor drogere lippen in de winter zoals ik, dan zal je blij zijn dat dit je lippen ook enorm hydrateert met een mooi beetje glans. Het draagt niet erg lang, maar de drie uur dat het werd gedragen, zorgden voor behoorlijk wat hydratatie. Ook voelden mijn lippen nog steeds zacht en glad aan nadat het was weggesleten. Het prijsverschil is ook bijzonder groot. De Dior Addict Lip Glow kost €39,50 terwijl de L’Oreal Glow Paradise lippenbalsems €14,99 kost. Een perfect alternatief voor hedendaags gebruik!

Probeer het en laat me weten wat je ervan vindt!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.