Shopping haul en try on: Mijn ervaring met Hello Molly

Review en try on haul HELLO MOLLY

mijn ervaring met de australische kledingwinkel HELLO MOLLYBen je net als ik een shopaholic, modeliefhebber en kledingfanaat? Dan kom je waarschijnlijk ooit op de site hellomolly.com terecht. Misschien heb je een Facebook-advertentie gezien, of één van hun gesponsorde Instagram-berichten. Hoe het je ook opviel, je raakte geïntrigeerd en wilde graag bij hen bestellen. Het enige dat je tegenhoudt is het feit dat het een online winkel is die gevestigd is in Australië! Door dat feit ben je misschien teruggeschrokken en nu weet je niet zeker of het bestellen van iets (dat je niet kunt proberen) vanuit Australië echt de moeite waard is. Maak je geen zorgen, ik waagde de sprong en bestelde zelf een aantal items. 

Vandaag laat ik jullie zien door middel van onderstaande try on video wat ik heb gekocht op de website van Hello Molly. Ben je al bekend met deze online fashion winkel? Ik vertel je er alles over!Hello Molly

Hello Molly is een Australische webwinkel die verschillende fashion en beauty items verkoopt. Denk aan kleding, schoenen, accessoires en beach items zoals bikini’s en andere beach accessoires.

Verzending

Op de site van Hello Molly moet je voor verzendkosten betalen. Verzendkosten bedragen:

<$70 = $30

$70-$150 = $25

$150+ = $20

Hier bovenop moet je douanekosten betalen. De levertijd was in mijn geval bijzonder snel. Het pakje werd namelijk zonder grapje DRIE dagen na bestelling geleverd. Sneller kan gewoon niet! Op hun site hanteren ze echter 5-7 dagen bij een standaard verzending met DHL.

Prijzen

Prijzen zijn in AUD (Australische Dollars). Helaas moest ik voor mijn bestelling ook nog eens €40 aan douanekosten betalen. De kleren op de website zijn naar mijn idee behoorlijk prijzig! MAAR! Je krijgt er echt super mooie items voor terug. Met name de kleren vind ik super uniek, kleding die je hier in Nederland gewoon niet zomaar kan kopen. Met name de jurken zijn mijn favoriet.  Betaling kan met PayPal, American Express, Visa en Mastercard.

Kwaliteit

Ik heb twee jurken gekocht en een rokje. Ik baseer mijn oordeel over de kwaliteit van Hello Molly daarom alleen op deze drie items. De drie items die ik heb gekocht waren van goede kwaliteit. Met name de eerste jurk die ik jullie in de video laat zien, heeft mooi afgewerkte details. De jurken hebben een mooi zwaar gewicht en voelen zacht aan. De kwaliteit is naar mijn idee beter dan de kleren van Showpo. Wil je ze zelf vergelijken? Kijk naar mijn try on video van Showpo.

Wat wel ontzettend jammer is, ook met deze winkel, is dat alle kleren heel veel kreukels hadden. Sommige van de jurken hebben een makkelijk te verkreukelen stof wat natuurlijk veel tijd gaat kosten straks met strijken. Verder hebben alle jurken een soort slip zodat ze niet doorschijnen. De jurken en rok waren verpakt in een duurzame tas met een plastic hoes.Maten

Ik was nerveus over het bestellen van de juiste maat, maar ze hebben een maattabel rechts op de productpagina die super handig is. Zo heb ik de juiste maten gekozen en alles wat ik heb gekocht paste precies goed.

Retourzendingen zijn alleen mogelijk in ruil voor winkelkrediet (tegoed voor nieuwe aankopen). En mocht je iets willen retourneren, dan moet je zelf de verzendkosten betalen. Zorg dus dat je de juiste artikelen koopt want het retourneren kan wat hoofdpijn geven.

Try on video

Mijn ervaring

Ik hoorde voor het eerst over Hello Molly via een beautyblogger die ik volg op Instagram. Deze had een super mooie jurk aan die ik echt wilde hebben. Gelukkig had ze de winkel op de foto getagd en zo kwam ik voor het eerste op de site van Hello Molly. Het viel mij meteen op dat het best wel duur is, zeker als je zo de prijzen in AUD ziet staan. In euro is het de helft minder ongeveer. Maar op de kleren en met name de jurken was ik erg verliefd. Ze zijn super vrouwelijk en sexy.  De kleren hebben mooie details en de stijl past precies bij mij. Wij gingen op vakantie en ik had daarom leuke jurkjes nodig voor op vakantie. Nadat ik een kortingscode heb ontvangen voor het inschrijven voor de nieuwsbrief, was dat de aanleiding om nu eens echt te gaan bestellen.

Mijn bestelling werd geplaatst en na 3 dagen ontving ik mijn bestelling probleemloos thuis. De verzending ging dus super snel en de kleren zijn bijzonder mooi en uniek. De prijzen, het retourbeleid en de douanekosten zijn dingen die mij in dit geval toch afschrikken. Wellicht zou ik een aankoop bij Hello Molly nog een keer kunnen overwegen met een kortingscode en items waar ik erg verliefd op ben. Anders is het mij persoonlijk veel te duur.

De kleren zijn de moeite zeker waard maar de prijzen die je vooraf en achteraf moet betalen zijn het misschien net niet helemaal waard.

Wat vind jij van de items die ik heb gekocht? Heb jij al eerder van Hello Molly gehoord?

XOXO

Author Signature for Posts

1 Reactie

  1. blank
    Janny Roijendijk
    februari 18, 2021 / 09:51

    Ik heb meer dan een week geleden een broek en jasje besteld, meteen betaald maar nog niets ontvangen. Mail verstuurd maar ook nog geen reactie op gekregen. Ben bang dat ik naar mijn pakketje kan fluiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.