Mijn eerste GIVEAWAY!

GiveawayHallo Beauties,

Mijn eerste GIVEAWAY is een feit en wat een giveaway is het. Het is van een beginnend sieradenmerk met achter de schermen een top vrouw! Toen ze mij had benaderd was ik erg blij. Ik voel me enorm verheugd dat ik dit mag doen samen met IVY Luxury. Dat een prachtig merk als IVY Luxury in Convey Beauty en met name in mij gelooft vind ik super gaaf!

Wat is het?

IVY Luxury is een merk voor mannen en vrouwen, dat staat voor een luxe levensstijl. Op de website vind je luxe armbanden die ontworpen zijn met oog voor detail. De armbanden worden met de hand gemaakt in Nederland. De kralen zijn prachtig en afgewerkt met zilver en/of zirkonia. De armbanden komen in verschillende kleuren en maten. Bestellingen worden gratis bezorgd in Nederland en kunnen ook buiten Nederland bezorgd worden. Kijk hier naar de voorwaarden.

Wat is de GIVEAWAY?

Ik mocht zelf kiezen welke armband ik mooi vind en die bij mij past. Het was heel moeilijk want ze zijn allemaal heel mooi, maar uiteindelijk ben ik voor de Howlite Deluxe Silver gegaan. Het komt met 8 mm howliet kralen, 2 x 6 mm zilveren kralen, 1 x 8mm zilveren zirkonia kraal, 1x zilver 304 roestvrij stalen logo kraal. De kralen hebben een hele chique trendy kleur, grijs met wit, die bij alle outfits past. Deze mooie Howlite Deluxe Silver armband kan ook van jou zijn!

Winactie

Wat moet je doen om te winnen?

1. Like de foto die ik vandaag op mijn Instagram (fanivantzelfde) heb geplaatst
2. Volg zowel @ivyluxury_official als @fanivantzelfde op Instagram
3. Tag een vriendin in de comments en
4. Laat ons in de comments weten waarom jij deze prachtige armband moet winnen (degene met de leukste reactie wint)

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

De winnaar wordt maandag 18 december  bekendgemaakt en ontvangt deze prachtige armband vóór kerst. Deelname is alleen definitief zodra alle bovengenoemde stappen zijn gedaan. (only NL/BE)
Heel veel succes beauties!

Gefeliciteerd Lauren Saeys met het winnen van deze geweldige prijs! Bedankt iedereen voor het meedoen!

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van winacties en updates? Schrijf je dan gratis in voor de Convey Beauty nieuwsbrief (inschrijfformulier in de rechterbalk onder “blijf op de hoogte”).

Xoxo,

Fani – Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.