Mijn blogjubileum GIVEAWAY – Alleen voor nieuwsbrief abonnees!

Mijn blogjubileum GIVEAWAY - Alleen voor nieuwsbrief abonnees!

Elke dag ben ik verbaasd over het feit dat ik dit merk helemaal zelf heb kunnen creëren. Een baan waarvan ik nooit had gedroomd dat die mogelijk zou zijn. Zeker niet in een tijd waarin al zoveel succesvolle bloggers actief zijn. In het begin was ik zo nerveus over wat mensen zouden gaan denken en of ik het wel goed genoeg deed.

Al in een vroeg stadium was mijn droom dat ik met mijn blog vrij en creatief kon werken. Ik wilde een klein hoekje op internet creëren dat helemaal van mij is, zonder dat iemand van bovenaf verschillende doelen en waarden dicteert die niet overeenkomen met die van mij. Dus hoewel het vanaf het begin het doel was om een ​​blog te maken die ook een bron van inkomsten zou zijn, heb ik nooit dingen gepromoot waar ik niet in geloofde, zelfs niet als het om een ​​financieel verlies ging.Als ervaren bloglezer ben ik er sterk van overtuigd dat een goede blog er één is die zijn lezers niet ‘verkoopt’ aan adverteerders, maar lezers echte kwaliteitsinformatie geeft over producten en dienstverlening die voor hen relevant kunnen zijn. Op basis van deze overtuiging ben ik erin geslaagd een succesvol merk op te bouwen dat helemaal van mij is. Het soort waar ik in geloof.

Het was niet altijd eenvoudig en ik heb er zeker meer in geïnvesteerd dan een normale baan zou kosten. Het bouwen van een website in je eentje is ook niet een makkelijke opgave, zeker in het begin! Maar als je de blogbaan serieus neemt, kunnen dromen waarheid worden. Het klinkt misschien een beetje als een cliché, maar in de afgelopen twee-en-een-half jaar heb ik ontdekt hoeveel dit beroep – een “blogger” – mijn leven in zoveel aspecten heeft verrijkt (en blijft dit doen). Dat terwijl bloggen vaak ten onrechte als amateuristisch of niet serieus wordt ervaren.

Dankzij deze blog leer ik nieuwe vaardigheden en verrijk en verdiep ik mijn kennis op verschillende gebieden. Ik krijg geweldige kansen, probeer interessante producten en reis naar fantastische plaatsen. En hey, dankzij mijn blog heb ik zelfs veel geweldige mensen leren kennen!

Mijn blog wordt door mensen uit meer dan 10 landen bezocht en wordt meer dan duizenden keren als favoriet opgeslagen. Zoek iets beauty-gerelateerd en je vind mijn blog redelijk bovenaan! Daar ben ik ontzettend trots op! Maar het maakt mij vooral ontzettend blij om te zien dat mensen mijn blog zo vaak bezoeken, gebruiken en lezen. Wat als een hobby is begonnen, is nu mijn werk geworden en daar ben ik ontzettend blij en dankbaar voor. Tijd dus om mijn volgers op de blog extra te verwennen met een giveaway.  Alleen voor volgers bestemd.

Zoals jullie weten krijg ik heel veel PR-cadeautjes. Niet alle cadeautjes houd ik zelf en van sommige producten heb ik zoveel dat het tijd is om iemand anders er blij mee te maken. In deze giveaway zit een; Glow tonic van Pixi Beauty, Zoeva Offline oogschaduw palette, Rose Heart Daily Brightening Pink Mask, Sol De Janeiro Moisturizing shower cream-gel, Convey Beauty Shop makeup-kwastenhouder, Drunk Elephant Slaai Makeup-Melting Butter Cleanser, Patchology Moodpatch Eye Gels en een Yadah Be My Tint. Daarnaast krijgt de winnaar ook een Paasmini van MyMuesli.

Winnen was nooit simpeler, want je doet automatisch mee. Je hoeft letterlijk niks te doen, behalve ingeschreven blijven op de nieuwsbrief! 9 april wordt de winnaar hier bekend gemaakt en zorgen wij dat alles zo snel mogelijk (vòòr Pasen) wordt verstuurd. Ik zal de winnaar eerst mailen. Mocht je het niet willen winnen, dan zoeken wij een nieuwe winnaar. Maar je kan het natuurlijk ook altijd zelf aan iemand anders geven als cadeau!

De winnaar is : Marerly Sambo

♡Bedankt dat je de tijd hebt genomen om de blog te lezen, deze op sociale netwerken te volgen, te reageren en zelfs ontroerende privéberichten te sturen – zonder jou was dit allemaal niet mogelijk ♡

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

1 Reactie

  1. blank
    Aline Bouma
    april 2, 2020 / 18:50

    Leuk zeg. Wat gaaf, 10 landen?!?! Wow!!

    Ik ben nieuw en ga je blog eens goed doorkijken, leuk!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.