Favorieten van de maand: juni

June's favorites | Juni favorieten

Gelukkig is de maand juni alweer voorbij, want het was een maand waarin ik heel veel  behoefte had om te shoppen. Ik weet niet of het te maken heeft met de zomer, de zon en het buiten zijn, maar ik wilde echt alles. Hopelijk gaat het iets beter in juli.

Juni was een maand met heel veel beauty launches en nieuwe make-up, waardoor het kiezen van de juiste make-up zeer moeilijk is. Deze keer heb ik onder andere een veelzijdige zomerse blush die ook gebruikt kan worden als oogschaduw. Daarnaast heb ik een setting powder dupe van 3 euro gevonden voor de Laura Mercier translucent powder. En goed nieuws! Alle producten van L’Oréal die ik in deze video aanbeveel hebben nu 50% korting! Kijk naar de links hieronder voor meer informatie!

Wil jij deze en nog veel meer favoriete producten zien? Kijk dan snel naar mijn juni favorites  video!

Genoemde artikelen in deze video:

Vergelijkbare opties

Zaten jouw favorieten ook hiertussen? Ik ben ook zeer benieuwd naar jouw favorieten van de maand juni!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.