Storytime: Hoe ik mijn rug heb gebroken en wat ik tegen de pijn heb gedaan

Dit is mijn verhaal over hoe ik een ruggenwervel heb gebroken. Ik ben absoluut geen arts en je moet zeker niet doen wat ik heb gedaan in deze video. Ook jouw ervaring zal niet hetzelfde zijn als die van mij. Elk lichaam is anders. Elke pijn wordt anders gevoeld. Maar misschien helpt mijn verhaal jou meer zelfvertrouwen geven of misschien heb je wat aan de tips die ik geef. Deze video is gemaakt 6 / 7 weken na een val van bijna twee meter hoog. Aan het eind van de video geef ik een kleine update na 6 maanden, met twee belangrijke tips voor herstel.

 

Mocht je nu in dezelfde situatie zitten, wens ik je heel veel sterkte. Ik weet als geen ander hoe pijnlijk en zwaar zoiets is. Maar weet dat de ergste pijn straks achter de rug is! Blijf positief!

XOXO

Author Signature for Posts

1 Reactie

 1. blank
  Coffie, David H.A.
  november 5, 2022 / 13:00

  Ik heb je story/ verhaal gehoord, informatief moet ik zeggen.

  Wens je een snelle herstel/ beterschap. Laat ons weten via een update hoe het verder is gegaan etc.

  Interessant allemaal, Dankuwel/ Thanks for sharing!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.