We hebben iets speciaals om te delen …

blankMochi - onze brits korthaarblankblank

Eind september hebben we een nieuwe toevoeging aan ons groter wordende gezin verwelkomt … Laat me je voorstellen aan Mochi. Onze kleine Lilac Brits Korthaar kitten.

In eerste instantie waren we super bang dat het niet zou gaan met onze 11 jaar oude chihuahua. Maar vanaf dag 1 ging het hartstikke goed tussen die twee. Gizmo heeft geen één keer geblaft naar Mochi en ze zijn op dit moment vooral aan elkaar aan het wennen. De grootste uitdaging is het kattenvoer weg te krijgen van Gizmo . De meiden vinden het ook hartstikke gezellig met Mochi erbij. Mochi vult ons huis met liefde en veel speelse uitdagingen. Laat staan het veilig houden van bijvoorbeeld onze linnen gordijnen. Los daarvan, hij is zo lief en de mooiste kat die wij hadden kunnen wensen.

Waarschijnlijk vraag je je nu af, waarom nou een Brits Korthaar…

Britse Kortharen zijn één van de meest populaire rassen vanwege hun vriendelijke karakter, gelijkmoedige persoonlijkheid en vanwege de sterke band die ze vaak met eigenaren vormen. Zoals alle katten zijn de Britse Kortharen van nature onafhankelijk, maar dit ras staat vooral bekend als vriendelijk, loyaal en liefdevol. Al jaren ben ik een fan van ze.

Wij hebben hem gekocht bij een rasecht Brits Korthaar fokker en Mochi kwam met een volledige stamboom. Mocht je vragen hebben of ook op zoek zijn naar een Brits Korthaar en daarvoor wat tips nodig hebben, stuur maar gerust een berichtje.

Wees voorbereid om heel veel van Mochi te zien op mijn social media-kanalen en natuurlijk ook hier op de blog!

Liefs,

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.