Shop deze herfstlook voor minder dan €50

Fijne woensdag Beauty! Afgelopen weekend zijn we met het gezin gaan lunchen bij de Sushirestaurant Shabu Shabu. Wij houden van sushi, maar ik denk dat wij andere sushirestaurants moeten gaan uitproberen.  Mocht je een goede kennen, laat me weten! Maar na het eten zijn we een stukje gaan wandelen door het bos in Amsterdam. En wat mooi zijn ze, al die oranje en gele bladeren. Ondanks dat het hier in het herfstseizoen vaak regent, is herfst één van mijn favoriete seizoenen. Huizen zijn mooi versiert met pompoenen, de geur van kaneel en de mooie lange herfstjassen en ENKELLAARZEN.  Wie mij een beetje kent weet dat ik dol ben op enkellaarzen. Ik draag ze bijna het hele jaar door. Onder jurken, broeken, rokken en leggings. In alle kleuren, hoogtes en afwerkingen. Mijn favoriete enkellaarzen zijn vaak van het merk Dune London , Steve Madden of Vince Camuto. Maar River Island en Zara hebben vaak ook leuke enkellaarzen.

Enkellaars: Steve Madden (dit is een oude model die ik in het voorjaar heb gekocht) Kijk voor een goedkope look-alike hier.

Jurk/dress: ASOS | Schoenen: Steve Madden  | Sokken: de Bijenkorf  | Lippen: Ruby Woo van MAC

Voor de look van vandaag draag ik ze onder een mooie blauwe jurk met een hele leuke, vrouwelijke schouderdetail. Deze jurk shop je al voor minder dan €50. Het past erg leuk met enkellaarzen en een maillot. Een rode lipstick maakt de hele herfstlook compleet wat mij betreft.

Studs

blank

Jurk: ASOS  | Horloge: Micheal Kors  | Tas: ZARA  | Schoen: Michael Kors  | Nagelak : OPIblank

Je ziet veel tassen en jassen afgewerkt met studs/zilveren knoppen, maar mijn ogen vielen meteen op deze tas van ZARA. Toen ik ‘m zag was ik helemaal verliefd. Het geeft je outfit een sterke vrouwelijke look! De kleur is niet zwart maar diep donkerblauw en het is gemaakt van leer. Deze tas combineert ontzettend goed met denim jeans of een jurk. Je favoriete make-up producten passen er makkelijk in, maar een paraplu zou hier te groot voor zijn. Tassen met studs/zilveren knoppen zijn ontzettend trendy en je kan ook hier een look-alike goedkopere versie shoppen.

Wat vinden jullie van deze look ?!  Laat het me weten door hier onder te reageren!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.