Een ring tegen Stress en Angst? Het Bestaat!

Voordelen van anxiety ringen : ringen tegen stress en angst

Heb je het gevoel dat je voortdurend onder druk staat? Merk je dat je gemakkelijk overweldigd en angstig raakt?

Als dat zo is, dan kan je baat hebben bij het gebruik van zogeheten anxiety ringen voor meditatie. Deze ringen zijn een geweldige manier om stress en angst te verminderen, en ze zijn ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken.

Anti-Stressringen, wat zijn het eigenlijk?

Het idee van draaiende ringen is niet nieuw, maar ze zijn onlangs populair geworden door TikTok- en YouTube-video’s waarin mensen op zoek zijn naar ontspanning. Het is een soort stress-reducerende fidget, maar dan in de vorm van een ring.Spinnerringen zijn een moderne variant op oude Tibetaanse gebedsmolens. Een boeddhistische gebedsmolen is een hol cilindrisch wiel gemaakt van metaal (koper, messing, of sterling zilver) of hout met een prachtig reliëf. Het binnenste gedeelte van het wiel staat vast en is gevuld met op papier gedrukte mantra’s. Boeddhisten laten de gebedsmolens draaien om wijsheid te vergaren (goed karma) en negatieve energie (slecht karma) opzij te zetten.

Meditatieringen, ook wel zorgenringen genoemd, zijn één van de hulpmiddelen die het meditatieproces gemakkelijker maken. Ze zijn ontworpen met één of meer buitenste banden waarmee je kunt friemelen terwijl je de binnenste band draait. De beweging zou je moeten helpen focussen en je geest kalmeren. Meditatie-spinnerringen zijn populair onder mensen die last hebben van angst en stress. Ze kunnen een geweldige manier zijn om spanning te verminderen en de geest leeg te maken.

Als je op zoek bent naar een ring die stress en angst helpt verminderen, zoek er dan één met een draaiende beweging, zoals deze prachtige Fidget Ring Bloem .

Als je een ring nodig hebt die je helpt slechte gewoontes te beteugelen, kijk dan uit naar één met een sluitmechanisme of kralen zoals deze angstring met kralen .

Kijk ook eens hier naar een set van 8 verstelbare Anxiety ringen voor €15!

Voordelen bij het gebruik van een meditatiering

  • Verminderen van stress en angst
  • Verbetering van focus en concentratie
  • Verminderen van negatieve gedachten
  • Ontspannen en ontstressen
  • Helpt bij het beoefenen van meditatie en mindfulness

Angstringen, ook wel zorgenringen en spinnerringen genoemd, zijn meer dan alleen maar mooie sieraden. Ze bieden ondersteuning in het omgaan met angst en stress. Met hun unieke draaiende ontwerp dienen deze ringen als een geruststellend symbool tijdens uitdagende momenten.

Ga jij het ook proberen? Ik ben benieuwd of het bij jou ook helpt!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.