Review Sweed Beauty Eyelash Growth Serum

Review Sweed Beauty Eyelash grow serumReview Sweed Beauty Eyelash grow serum

Wil je lange, volle wimpers zonder extensions of valse wimpers? Dan is het tijd om een wimperserum te proberen.

Laatst was ik bij een event van Sweed Beauty. Hier kregen wij geweldige producten mee om te proberen van het merk, waaronder dus ook hun Eyelash Growth Serum.

Als je het merk nog niet kende, Sweed Beauty is een in Stockholm gevestigd merk ontworpen door visagist Gabriella Elio. In het begin verkocht ze een reeks wimpers in verschillende lengtes en maten. Tegenwoordig heeft ze verschillende mascara’s uitgebracht, oogpotloden en zelfs dus een wimperserum dat geweldige reviews heeft.

Er was een tijd dat wimperserums zo niche waren dat bijna niemand buiten de schoonheidsindustrie ervan had gehoord. Maar met de komst van nieuwe high-tech hormoonvrije formules, begonnen deze borstel- en penapplicators de mainstream binnen te sluipen. De formules worden geprezen om hun vermogen om nieuwe haren tot stand te brengen en een meer volumineuze, goed gedefinieerde wimperlijn te creëren.

Hoe werken wimperserums?

Net als de haren op je hoofd, hebben wimpers hun eigen driefasige groeicyclus die doorgaans 90 dagen duurt. De anagene fase is de groeifase. Tijdens de catagene fase stopt de wimper met groeien. De laatste, telogene fase markeert het moment waarop het haar uitvalt en de groeicyclus opnieuw begint.

Volgens Gabriella Elio, oprichter van Sweed, voedt de wimperserum de wimpers van wortel tot punt in de catagene fase en vertraagt het de groeifase, zodat wimpers er langer en voller uit blijven zien. Om dat te doen, gebruikt haar razend populaire Eyelash Growth Serum peptiden (de bouwstenen van eiwitten) en keratine (een eiwit dat in wimpers wordt aangetroffen) om de groei te bevorderen. Daarnaast bevat het serum biotine en panthenol dat helpt om spichtige wimpers te versterken. De meeste formules zijn doordrenkt met vergelijkbare ingrediënten – sommige bevatten ook vitamine E en hyaluronzuur om droge wimpers te conditioneren en te behandelen.Het belangrijkste is echter dat de effectiviteit van wimperserums afhankelijk is van continu gebruik. Het is geen eenmalige behandeling. Dus voor de beste resultaten moet je een wimperserum regelmatig gebruiken, gedurende drie maanden. Breng gewoon elke ochtend of avond een fijne lijn langs een schone wimperlijn aan en laat goed drogen. Hoewel wimperserums door de meesten als veilig en niet-invasief worden beschouwd, is het altijd raadzaam om ze elders op de huid te testen voordat je het aanbrengt op je wimpers.

Mijn ervaring met het Sweed Beauty Eyelash Growth Serum

Het Sweed Beauty Eyelash Growth Serum gebruik ik al twee weken. Ik ga jullie niet verschillende before and after foto’s laten zien want het verschil zie je nu zeker niet. Volgens het merk zie je binnen vier tot zes weken een verandering bij dagelijks gebruik, bij voorkeur een uur voor het slapengaan.

Ik ben dol op de mooie sleek verpakking. Hoewel het misschien voor sommigen als een best prijzig product wordt gezien, komt de prijs niet eens in de buurt van mijn all time beloved maar o zo duur Revitalash Advanced Eyelash serum. Het Sweed Beauty Wimperserum is zeker een merk om ook uit te proberen aangezien het veel makkelijker verkrijgbaar is in Nederland. Ik ben met name ook zeer onder de indruk van de zeer effectieve mix van actieve ingrediënten, waaronder vitamines, eiwitten en peptiden. Gebundeld in een mix met de krachten van een veganistische formule om langere en gezondere wimpers te bevorderen.

Volgens Gabriella, de oprichter van Sweed,  werden haar wimpers er zo lang van dat ze zelfs op een gegeven moment haar wimpers moest gaan knippen. Of ik jullie deze stap ga aanraden, zeker niet. Je moet een specialist zijn om met een schaar je wimpers in te korten. Maar het beloofd zeker wel wat!

De Sweed Beauty Eyelash Growth Serum is te koop bij de Douglas, LOOKFANTASTIC en de Bijenkorf.
Verkrijgbaar in 3 ml €49 en 5 ml €80.

Ik zal jullie op de hoogte houden op Instagram van mijn wimpers !! Volg me daar voor meer updates!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.