De 12 beste haar- en huidverzorgingsproducten uit de Franse Apotheek / Paris Pharmacy HAUL

Je kunt Frankrijk gewoon niet verlaten zonder een bezoek aan de apotheek. En nee, ik bedoel niet voor vrij verkrijgbare medicijnen. In Frankrijk draait het allemaal om de HUIDVERZORGING. Tijdens mijn verblijf in Parijs vorige maand bezocht ik Pharmacie du Forum Des Halles in het Paris Westfield winkelcentrum. De legendarisch GROTE apotheek waar mensen van over de hele wereld naartoe trekken voor de beste Franse huidverzorgings-, haarverzorgings- en apotheek-musthaves.

Geloof mij als ik zeg dat ik mijn huiswerk goed heb gedaan en daarvoor allerlei TikTok en YouTube videos heb bekeken over dit onderwerp. Ook heb ik heel veel artikelen gelezen over alle producten, de voordelen en nadelen, ingrediënten, en hieruit heb ik een selectie gemaakt van wat echt de hype waard is. In deze video vind je de Franse apotheek must haves, in de categorie skincare en haar. De producten die het meest gewild zijn en ook wat ze zo bijzonder maakt. Deze hele haul heeft mij in totaal ongeveer €175 gekost!

Hieronder vind je ook waar je alle producten (vanuit je luie stoel) kunt kopen.

Veel plezier met kijken!

Producten genoemd in deze video te koop in Nederland:

Enkele eerdere reviews van sommige producten:

Wat is jouw absolute must have product bij de Franse apotheek?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.