Beauty chocolate: eet je mooi met chocola

beauty chocolate by convey beauty

Chocola is voor mij bijna een verslaving. Geef mij chocola los als reep of verwerkt in iets anders en ik eet het. Een beetje is meestal niet genoeg, je moet vaak de hele reep eten. Gelukkig ben ik niet alleen. Veel vrouwen kampen met dit probleem.

Goed nieuws! Er is een chocolade die je wel helemaal kan eten zonder schuldgevoel en die je mooier schijnt te maken. Een chocola die zowel lekker als gezond is. Ik heb het over de zogenaamde Esthechoc. Esthechoc is een anti-aging chocola die misschien jouw beste vriend kan zijn dit jaar.

Esthechoc is niet zomaar een donkere chocola, het is een bekroonde chocolade ontwikkeld door het Cambridge Research Centre in het Verenigd Koninkrijk, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het je huid verbetert. Hierbij claimt Esthechoc de antioxidantenniveaus te verhogen en de bloedsomloop te verbeteren, lijnen te voorkomen en de jeugdige uitstraling van de huid te bevorderen. Dit alles zou moeten resulteren in een gezondere en jonger uitziende huid.Het wordt nog beter, het is namelijk de bedoeling dat je één reep per dag eet. Een reep bevat slechts 38 kcal, ideaal om fit te blijven. Esthechoc bevat bovendien alleen natuurlijke ingrediënten en is tevens geschikt voor vegetariërs. De chocoladerepen hebben dezelfde gezondheidsvoordelen als het eten van wilde Alaska-zalm in combinatie met pure chocolade. Pure chocola staat al lang bekend om zijn gezondheidsvoordelen. Hoewel de toevoeging van vet, suiker en zuivel in de loop der jaren chocola een reputatie heeft gegeven als een minder gezonde traktatie, wordt natuurlijke cacao beschouwd als een superfood. Vol met polyfenolen, een krachtig antioxidant, voedingsstoffen en vitamines. Esthechoc is geformuleerd met twee unieke ingrediënten waarvan klinisch bewezen is dat ze sterke anti-aging effecten bieden, zonder dit te combineren met de enorme inname van calorieën zoals bij de gangbare chocoladerepen.

Hoe werkt het?

Esthechoc bevat volgens de makers een krachtige combinatie van twee sterke antioxidanten, Epicatechins, die van nature te vinden zijn in pure chocolade, en Astaxanthin, de meest krachtige antioxidant uit de natuur die de wetenschap kent. Astaxanthin zou 6000 keer krachtiger zijn dan vitamine C en 500 keer effectiever dan vitamine E. Hoe indrukwekkend is dat!

De chocolade is ontworpen om te vechten tegen de schade die onze huid dagelijks oploopt: van milieuvervuiling, UV-straling en slechte voeding. Na verloop van tijd leiden ook andere factoren zoals stress tot een afbraak van collageen in je huid, een gebrek aan elasticiteit en stevigheid, slechte hydratatie van de huid, cellulitis en een trage huidcelvernieuwing.Wat doet het?

Esthechoc fungeert als een schild tegen de gevolgen van veroudering door het milieu, ondersteunt de voeding van de huid, handhaaft een gezond zuurstofniveau, ontgift, verstevigt en beschermt je huid. Eén reepje per dag zou je huid in slechts drie weken verbeteren door de microcirculatie van de huid te stimuleren, het zuurstoftransport in plasma te verbeteren en tal van andere geniale wetenschappelijke dingen die dagelijks de kwaliteit van je huid zouden verbeteren.

Te koop: op beautyfashionshop.nl of kijk op esthechoc.com

Prijs: €55

Natuurlijk moet ik deze chocola op de proef stellen. Als toegewijde schoonheidsliefhebster is het mijn “plicht” om de chocola te testen en de resultaten zelf te bekijken. Blijf mijn blog in de gaten houden voor een update; ik zal de chocolade gedurende een periode van een maand uitproberen om te zien of ik een verschil in mijn huid kan zien. Of je nu resultaten ziet of niet, het is een geweldig excuus om elke dag chocola te eten.

Wil je niks missen op de blog? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe blog posts en give-aways!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.