Wat zit er in mijn ziekenhuistas – Baby op komst

Ik vroeg jullie allemaal in mijn Instagram stories welke zwangerschapsposts je nog meer van me zou willen zien. Een kijkje in mijn ziekenhuistas werd veel gevraagd. Ik was hier een beetje door verrast omdat er zoveel checklists en video’s op internet staan over wat je in een ziekenhuistas moet stoppen. Maar ik snap het ook. Ik hou er ook van om te zien wat andere mensen inpakken. Iedereen doet het een beetje anders en het is goed om inspiratie op te doen voor wanneer je je eigen ziekenhuistas inpakt!

Ik denk dat het belangrijk is om op te merken dat als het op je ziekenhuistas aankomt, een deel ervan persoonlijk zal zijn. Zoals met vrijwel alles in je zwangerschap! Alleen omdat mensen je vertellen dat je iets “MOET HEBBEN”, betekent dit niet dat je dat ook echt doet. Wat belangrijk en noodzakelijk voor jou is, is anders dan wat belangrijk en noodzakelijk is voor iemand anders. Zoals ik al zei, ik las veel, sprak met veel mensen en koos wat voor mij het meest logisch was.In deze video zie je dus alles wat ik ga meenemen voor een ziekenhuisbevalling. Voor een thuisbevalling kan je naar deze handige checklist kijken (niet gesponsord!). In deze video bespreek ik alles wat voor mij handig is om mee te nemen, voor mijn man en natuurlijk ook voor de baby. Ook vertel ik de dingen die mensen suggereerden om mee te nemen, maar die ik besloot niet te doen. Alleen om je nog wat stof te geven om over na te denken bij het inpakken van je eigen ziekenhuiskoffer.

Voor de genoemde producten in deze video, verwijs ik je naar de productenlijst onderaan in de omschrijving van deze YouTube video.

Wat was of is jouw meest belangrijke item om mee te nemen in je ziekenhuistas? Ik ben benieuwd!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

 

 

 

 

 

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.