Review L’Oreal Infallible Fresh Wear foundation poeder – TikTok made me buy it!

Review L’Oreal Infallible Fresh Wear foundation poeder - TikTok made me buy it!

Deze foundation is helemaal over TikTok en de resultaten zijn ongelooflijk. Mensen met acne zien eruit alsof ze nog nooit een puistje in hun leven hebben gehad. En poriën? Ze houden blijkbaar op te bestaan ​​als je dit spul gebruikt. Om eerlijk te zijn, ik ben geen fan van foundation in poedervorm. Ik hou van een volledig dekkende vloeibare foundation, die ik kan toepassen met een beauty sponge of kwast. Maar ik MOEST dit poeder proberen, omdat ik al jaren fan ben van de L’Oréal Paris’s Infallible 24h Fresh Wear Liquid Foundation.

L’Oreal beweert dat hun nieuwe poederfoundation dezelfde volledige dekking biedt als een vloeibare foundation. De gewichtloze poedertextuur zou onzuiverheden helpen vervagen, gelijkmatig en glad maken. De L’Oreal Infallible Fresh Wear Foundation in a Powder heeft een matte finish om de huid er tot 24 uur lang fris uit te laten zien en is ook waterdicht, zweetbestendig en ook hittebestendig. Iets wat zeldzaam is voor een foundation in poedervorm.

De poederformule helpt om glans te verminderen en is geschikt voor alle huidtypes. Ook voor mensen met een vette huid of een huid die gevoelig is voor acne. Het kost €14,95 en bevat 9 gram poeder in een ronde, plastic doos. Het merk lanceerde deze poederfoundation in januari 2021 en na viraal te zijn gegaan op onder andere Tiktok, was het overal uitverkocht. Het duurde bijna twee maanden, maar ik heb het eindelijk in handen.

Toen ik het voor het eerst persoonlijk zag, was ik sceptisch over een paar dingen. Om te beginnen, zoals gezegd, vind ik het geweldig dat mijn foundation een volledige dekking heeft, maar niet cakey wordt. Ik wil eruit zien als één van die Instagram-filters waarin poriën en puistjes verborgen zijn… #normalizeskintexture. Vervolgens maakte ik me zorgen over de draagtijd. Ja, de verpakking zegt dat het 24 uur goed blijft zitten, maar ik merk dat poeders niet zo goed aan de huid plakken als vloeistoffen. Ondanks al mijn twijfels stond ik echter te popelen om het te gaan testen.

Ik deed wat ik normaal doe om mijn huid voor te bereiden op foundation. Om te beginnen gebruik ik een primer. Ik heb de Yves Saint Laurant Touche Éclat Blur Primer gebruikt omdat het de eerste de beste was die ik in mijn make-up kast vond en het een mooie, satin, afwerking heeft als het droogt. Je kan ook voor een goedkope primer gaan (zoals deze van e.l.f.) of gewoon je moisturizer gebruiken!

Volgens de meeste TikTok video’s die ik heb gezien, moet je het product met een beauty-spons op je gezicht laten stuiteren of polijsten voor een natuurlijke uitstraling met een beetje dekking. Dus ik volgde dat advies op en het stelde niet teleur. Ik heb een gelijkmatige laag over mijn hele gezicht aangebracht en – nou, jongens, TikTok heeft me weer verkocht. Deze basis is echt goed.

Review L’Oreal Infallible Fresh Wear foundation poeder - TikTok made me buy it!
L’Oreal Infallible Fresh Wear foundation in a powder 140 Golden Beige

De formule is zo licht dat het bijna voelt alsof je niets draagt. De dekking is gemiddeld tot volledig dekkend maar zeker niet cakey. De toepassing gaat zeer smooth en voelt aan als boter op de huid. Ingrediënten in de formule zoals vinyldimethicon-kruispolymeer, maken de huid glad en geeft het een filterachtig effect.

Ik beëindigde mijn routine met al mijn dagelijkse make-upproducten, waaronder Tarte Shape Tape Concealer (vanuit Nederland kan je Tarte Cosmetics makkelijk bestellen zonder extra douanekosten met behulp van deze stappenplan) en NARS Laguna bronzer. Alles werkte als een zonnetje samen.

Hoewel ik niet zeker weet of ik mijn dagelijkse vloeibare foundation door deze formule zal vervangen, denk ik dat het een geweldige optie is op de dagen dat ik op zoek ben naar wat meer dekking zonder een natuurlijke look op te offeren. De applicatie was zo eenvoudig en snel, en er was helemaal niet veel vermenging of inspanning voor nodig. Mijn huid zag er gefilterd en onberispelijk uit. Mijn foundation duurde de hele dag en ik heb er zelfs mee gesport (laten we zeggen dat dit product zweetbestendig is).

Review L’Oreal Infallible Fresh Wear foundation poeder - TikTok made me buy it!

Het enige verzoek dat ik aan het merk zou geven is om het kleurengamma uit te breiden. Het is momenteel in 16 tinten verkrijgbaar en richt zich op de lichtere teint. Er zijn twaalf ‘medium’ tinten, maar niet veel variatie voor zowel de lichtste als de donkerste uiteinden van het kleurenspectrum. Voor mijn olijfkleurige huidskleur vond ik een tint die perfect bij mij paste (ik ben 140 Golden Beige), maar voor degenen met diepere, donkerdere tinten is er niet veel om uit te kiezen.

Dat gezegd hebbende, als je op de markt bent voor een nieuwe foundation of gewoon wilt experimenteren met iets anders dan je gebruikelijke vloeibare formule, hoef je niet verder te zoeken dan de L’Oréal Paris Infallible 24H Fresh Wear Foundation in a Powder. Voor €14,95 kun jij je huid er ook laten uitzien als een Instagram-filter. 

Te koop bij: LOOKFANTASTIC, Douglas en Amazon.

Wat vind jij van deze viral TikTok foundation poeder?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.