Makkelijk en smaakvol recept voor Pasen: Wrap met kalkoenfilet

Gezond Recept voor pasen | wrap met kalkoenfilet

Gezond Recept voor pasen | wrap met kalkoenfilet

Ik heb laatst deze wrap met kalkoenfilet gemaakt en het was super vullend en zo lekker dat ik het met je moest delen. Ik heb deze maand echt gefocust op het in evenwicht brengen van mijn macronutriënten (mijn proteïne verhogen, me concentreren op goede vetten en minder geraffineerde suikers gebruiken). Dit is de perfecte lunch om me vol en tevreden te voelen zonder te veel vet of koolhydraten te gebruiken. Tevens ook een plaatje om te serveren bij elke gelegenheid! Ik hoop dat je ervan geniet!

Hoeveelheid is voor één persoon

Ingrediënten Jalapeño dressing:

1/2 cup Griekse Yoghurt
1/3 cup Olijfolie
1 cup verse koriander, gesneden
1 tlp zout
1 el honing
Sap van 1-2 limoenen
1/2 tlp geperste knoflook
Stukjes Jalapeños naar smaak

Ingrediënten kalkoen wrap:

Handvol verse spinazie
1 volkoren wrap
Kalkoenfilet of andere vleeswaren
1/2 avocado
5 cherry tomaten, gesneden
Kaas naar keuze

Begin als eerste met de Griekse yoghurt Jalepeño-dip: Meng alle ingrediënten samen, pas aan naar smaak en doe ze in een kom of glazen pot. Ik hou ervan om de mijne een beetje af te laten koelen in de koelkast terwijl ik de wrap maak.

Aanwijzingen voor de wrap: Zorg ervoor dat je spinazie gewassen en gedroogd is (natte bladgroentes maken je roll-up drassig). Je kunt ook boerenkool of rucola gebruiken; Ik hou gewoon van de textuur van spinazie.

Leg je wrap neer en verdeel wat kaas erop. Ik gebruikte een mengeling van mozzarella en Beemster kaas. Leg vervolgens kalkoenfilet en de groenten op je wrap. Ik vind het leuk om de kalkoenplakken te verscheuren en te schikken met spinazie, gesneden avocado en cherrytomaatjes. Je kan ook wat gesneden paprika, rode ui, komkommer, specerijen en kruiden toevoegen naar je eigen smaak. Wat je het lekkerst vindt aan textuur, smaak en kleur. Gebruik zeezout over de avocado en tomaat en rol dan je wrap op, halveer, dip in de dressing en geniet!

Fijne Pasen!

XOXO

Author Signature for Posts

1 Reactie

 1. blank
  chucky1012
  april 7, 2021 / 16:38

  Dit ziet er zo heerlijk…
  Ik bewaar het recept en zal een keertje maken….
  Ben @chucky1012 op insta….

  Een fijne avond

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.