De nieuwe L’oreal True Match foundation vs de Infallible Fresh Wear foundation

NIEUWE L’OREAL TRUE MATCH FOUNDATION review en draagtest

NIEUWE L’OREAL TRUE MATCH FOUNDATION review en draagtest video

Ik gebruik vaak (designer) make-up merken, maar ik experimenteer graag met high street budget-producten op de markt. De nieuwe L’oreal True Match superblendable foundation met hyaluronzuur, hydraterende verzorging en zonnebescherming leek me een goeie dupe voor high-end verzorgende foundations zoals de Sisley Sisleÿa Le Teint anti-aging foundation of de Tom Ford foundation met hyaluronzuur en SPF.  Ik heb in deze video een wear test (sweat/wet proof test) gedaan van de L’oreal True Match superblendable foundation.

Gezien mijn liefde voor de L’oreal Infallible 24h Fresh Wear foundation dacht ik dat deze nieuwe formule van L’oreal ook zeker geweldig zal zijn. Maar wat is het verschil nou precies tussen de twee? Hieronder de verschillen en welke ik de beste uit de test vond!

Ik heb nu een paar maanden L’oreal True Match foundation gebruikt. Ik moet toegeven dat ik de vorige True Match foundations nooit heb getest. Maar de nieuwe formule met hyaluronzuur van de True Match foundation sprak me meteen aan. 

Consistentie

True Match: dun en vloeibaar, het glijdt snel weg. Werk dus snel.

Infallible: romig en dun maar steviger dan de True Match.

Dekking

True Match: verrassend voor zo’n lichtgewicht consistentie. Het heeft een gemiddelde dekking die kan worden opgebouwd. Het is heel gemakkelijk te blenden en voelt heerlijk aan op de huid.

Infallible: het heeft een gemiddelde tot zware dekking. Iets moeilijker te mengen omdat het snel in de huid droogt, maar geen groot probleem. Zit ook heerlijk op de huid.

De finish

True Match: matte / satijnen afwerking met een glanzende, niet cakeachtige afwerking

Infallible : hogere matte afwerking maar met een algehele glans waar ik dol op ben, sommige medium-dekkende foundations geven je de dekking, maar hebben de neiging om er droog uit te zien op de huid. De Infallible foundation niet en het dekt goed de poriën en onzuiverheden voor een fresh look.

Longwear of niet?

True Match: ik merkte dat het ongeveer 5-6 uur goed op mijn huid volhield, daarna zag het er soms glanzend uit op mijn wangen en neus. Maar ik heb een gecombineerde huid. Iedereen met een droog huidtype zou dit probleem niet moeten hebben en dan zou deze foundation ook langer meegaan. Een beetje poeder helpt enorm.

Infallible: ik draag dit momenteel en ik heb het 9-10 uur op en het ziet er nog steeds geweldig uit. Houd rekening met het weer, het is nu kouder. Een foundation blijft over het algemeen dan ook langer mooi zitten op de huid. Het is super longwearing en ik zou het zeker dragen tijdens een avondje uit 🙂

Eindoordeel

Over het algemeen houd ik van beide foundations (zeker voor de prijs). L’oreal Infallible 24h Fresh Wear foundation ziet er geweldig uit op de huid, met een mooie glans, betere dekking en gaat lang mee. Het enige wat het mist zijn de verzorgende eigenschappen die de True Match heeft. De L’oreal True Match superblendable foundation is nog steeds een favoriet van mij. Het heeft meer een satijnen afwerking en heeft nog steeds een goede opbouwbare dekking. Het is absoluut lichter op de huid, maar heeft nog steeds een matte afwerking. Ik denk dat het meer geschikt is voor mensen met een droge huid. Maar mocht je een vette huid hebben, werkt een poeder prima. 

Te koop bij: Douglas, LookFantastic en ASOS.

Wat vind jij van deze twee foundations? Welke is jouw favoriet?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.