Nieuwste obsessie : Rodial Blurring Cream Bronzer

Review Rodial Blurring Bronzer

Ik ben al een tijd grote fan van Rodial make-up. Ik was dan ook ontzettend blij toen ik hun nieuwe Blurring Cream Bronzer ontving. Niet alleen ziet de verpakking er erg chic uit, maar ook de kleur van de bronzer doet me enorm aan de Chanel Universele Soleil Tan Bronze denken!

Wat is de Rodial Blurring Bronzer?

Rodial Blurring Cream Bronzer is de allereerste crème bronzer van het merk die voor een natuurlijke zonovergoten look zorgt.
Het heeft een lichtgewicht formule die zorgt voor een fluwelen finish. De boterzachte formule is perfect voor het creëren van een gezondogende gloed langs de contouren van je gezicht, of voor het toevoegen van kleur aan je wangen. Het is verkrijgbaar in één universele tint die past bij een reeks huidtinten.

De Blurring Bronzer is ook gemakkelijk te gebruiken. Je kunt het op je huid aanbrengen met een kwast of gewoon je vingers gebruiken om de bronzer op je huid te kloppen voor een subtieler effect. De romige crèmetextuur zorgt ervoor dat het gemakkelijk aan te brengen is en naadloos in je huid blend.

Review Rodial Blurring bronzer

Nieuwste obsessie : Rodial Blurring Bronzer

Ik gebruik het al iets meer dan een maand en ik vind deze nieuwe cream bronzer van Rodial echt heel fijn. Het is lekker gemakkelijk aan te brengen met een prachtige romige textuur die heel goed op de huid blijft zitten.

De tint is warm en geeft mijn huid een gezonde uitstraling. Het is er zeker één om te bruinen in plaats van om te contouren. Dit is met name omdat het voor contouren niet koel genoeg zou zijn.

Qua prestaties werkt deze bronzer ook heel goed. De formule verergert de textuur en lijnen in de huid niet en heeft een zeer flatterende finish. A littlte goes a long way en het is heel mooi aan te brengen op de foundation zonder het te verplaatsen of op te pakken.

Het presteert zeker zo goed als de Chanel, zo niet beter, wat mij betreft. Ik vind deze tint vergelijkbaar met de originele Chanel-tint. Dus we kunnen zelfs concluderen dat wij een Chanel Cream Bronzer DUPE hebben gevonden!!!

Ik ben dol op de formule. Verder vind ik het gewoon moeilijk te zeggen hoe goed de tinten zullen werken met verschillende huidtinten.

Waar te koop

De Rodial Blurring Cream Bronzer (5g) kost €50,99 en is hier verkrijgbaar.

Bekijk hier de volledige Tiktok video hoe ik de Rodial make-up inclusief de Blurring Cream Bronzer gebruik!

Of je nu op zoek bent naar een natuurlijk ogende gloed, of een makkelijke manier om wat kleur aan je wangen te geven, deze bronzer is perfect voor jou!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.