How to: makkelijke manier van lip contouren

Laatst zat ik te kijken naar de commercial van de Dior Lip Tattoo met Bella Hadid. Ik dacht wat heeft zij nou echt mooie volle lippen (net als ongeveer alle modellen). Precies goed voor deze commercial.  Hun geheim? Lip contour! Na jaren trial and error denk ik te weten hoe je het beste en op een makkelijke manier je lippen kan contouren. Volg hieronder de stappen of kijk naar mijn tutorial.

Stap 1: bereid je lippen voor

Gebruik een lipscrub of gewoon een beetje warm water op een handdoek en wrijf deze op je lippen. Hydrateer je lippen vervolgens met een lipbalsem.

Stap 2: contour

Dit is de belangrijkste stap! Breng boven de lijn van je bovenlip (de zogenaamde cupids bow) een beetje illuminator of concealer aan, maar laat wel een beetje ruimte midden in. In de video kan je duidelijk zien wat ik bedoel. Breng de illuminator of concealer ook buiten de hoeken van je mond aan. Dep het geheel een beetje met je vinger. In de ruimte die je hebt gelaten op je cupids bow gebruik je een donkere kleur illuminator of concealer. Overteken je lippen met een lippotlood en teken bij de boog van je bovenlip een grote X. Teken verder verticale lijnen op je onderlip voor een 3 dimensionaal effect. Dit kan je ook met een donkere cream contour doen. Teken vervolgens met het lippotlood weer de X op je bovenlip en de drie verticale streepjes op je onderlip.

Stap 3: vul je lippen in

Vul dan je lippen in met het lippotlood tussen de lijnen die je eerder hebt gemaakt en de liphoeken . Blend alles met de punt van je vingers door erop te deppen. Blend alles weer in met een lip balm of een tinted lipstick. Gebruik een kleine kwast met een beetje concealer bij de randen om het mooi strak te maken. Dep vervolgens je lippen met een tissue voor een matte effect. Voila!

De foto links is zonder de lip contour en de foto rechts is met de lip contour. Kan jij het verschil zien?

Genoemde producten in dit tutorial:

Wat vind jij van dit tutorial? Wil je meer van dit soort tutorials zien? Laat ons in het commentaar veld weten!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.