Nieuwe lipproducten van By BEAUTYBAY | Review & Swatches

By Beautybay lip producten review en swatches
Bron: beautybay.com

By BEAUTYBAY swatch en review

Wie kent BeautyBay nou niet? BeautyBay is een online beauty retailer die verschillende gave merken verkoopt. Maar sinds kort heeft BeautyBay zijn eigen huismerk, By BEAUTYBAY, gelanceerd. Je zag eerder al oogschaduwpaletten, make-up kwasten, tools en skincare producten van het merk verschijnen. Maar het allernieuwste zijn hun lipproducten.

Met acht romige, matte tinten om uit te kiezen, plus twee bundels voor als je ze allemaal nodig hebt… By BEAUTYBAY lipproducten zijn comfortabel om te dragen, gaan extreem lang mee en zijn veegvast zodat ze dag en nacht blijven zitten. Met een zoete vanille-geur voor dat beetje extra. Vegan en Cruelty Free! 

Ik mocht een aantal lipproducten testen van het merk en hieronder zie je mijn favoriete kleuren die ik heb gekozen uit de nieuwe collectie lipproducten van By BEAUTYBAY.

By BEAUTYBAY Lip liners, €5

By BEAUTYBAY lip liner swatch en review

By BEAUTYBAY lip liner swatch en review

By BEAUTYBAY lipliner in toast en lipgloss petal
Links : Lipliner in Toast | Rechts : Lipliner Toast met daar boven op Lip gloss Petal

De By BEAUTYBAY lipliner is super zacht en romig. Ideaal om de lippen te lijnen of om als geheel over de lippen te gebruiken. Het komt in 8 kleuren. De kleur die ik heb is #1 Toast. Het wordt omschreven als een lichte, nude kleur. Zelf vind ik ‘m een beetje aan de roze kant. Maar dat past juist goed bij de natuurlijke kleur van mijn lippen. Het is een geweldig match met de lipgloss #6 Petal. Ik draag beiden vaak voor de longwearing formule van het lippotlood in combinatie met het extra glossy-effect dat de lipgloss geeft.

By BEAUTYBAY Matte Lipsticks, €8,50

By BEAUTYBAY lipstick in Scrunchi swatch en review

By BEAUTYBAY lipstick swatch en review

By BEAUTYBAY lipstick in Scrunchi swatch en review

blank

By BEAUTYBAY lipstick swatch en review

By BEAUTYBAY lipstick in Sauce swatch en review

By BEAUTYBAY lipsticks hebben een matte finish maar voelen ontzettend zacht en romig aan. Elke lipstick heeft een mooie intense kleur die best lang meegaat. De By BEAUTYBAY lipsticks komen in 8 verschillende kleuren. De kleuren die ik heb gekozen zijn; #4 Scrunchie en #5 Sauce.

#4 Scrunchie heeft een felroze kleur. Zelf hou ik van dit soort kleuren. Combineert goed met mijn donkere haren en ogen. Daarnaast zit het ook ontzettend fijn op de lippen. Mijn lippen voelen totaal niet droog of oncomfortabel na gebruik.

#5 Sauce is een klassiek rode lipstick. Perfect voor de feestdagen. Voor de prijs ook zeker een must have!

By BEAUTYBAY Lip Gloss, €9,50

By BEAUTYBAY lip gloss in petal swatch en review

By BEAUTYBAY lip gloss in petal swatch en review

By BEAUTYBAY lip gloss in petal swatch en review

De By BEAUTYBAY lip gloss is een gepigmenteerde gloss. Slechts met één swipe heb je al voldoende kleur om je lippen te dekken. Het geeft een mooie glans op je lippen en komt in 8 kleuren. De lip gloss heeft een lichte vanille-geur, die totaal niet storend is. Ik heb de kleur #6 Petal. Deze wordt omschreven als dusty rose pink. Ik vind het de perfecte kleur roze. Niet te licht en ook niet te donker. Gecombineerd met het lippotlood in #1 Toast is het een killing combo!

blank
Dit zijn ze allemaal met de flash van mijn telefooncamera

Wat vind jij van de nieuwe lipproducten van BeautyBay?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.