Mijn positieve bevallingsverhaal | Update over borstvoeding, baby en Q&A

Dit is het verhaal van de geboorte van mijn tweede dochter, Céline. Het was een ongelooflijk krachtige en positieve ervaring. Het was snel, intens en volledig zonder medicatie. Ik vertel jullie hoe ik bijna thuis moest bevallen, hoe het volgens mij komt dat de bevalling zo snel is gegaan en hoe ik de eerste week met een pasgeborene heb overleefd. Ook beantwoord ik de meeste vragen die op mijn Insta stories zijn gesteld over de bevalling, borstvoeding en baby. Veel kijkplezier!

♡Céline Fay, geboren exact op de uitgerekende datum 4-11-2019 om 3:57 | 3612 gram♡
De bevalling duurde 2 uurtjes in het ziekenhuis en ik heb 7 minuten actief geperst.

❤Kijk ook naar:

Vertel ons jouw bevallingsverhaal hieronder! Of heb je vragen? Stel ze dan ook hieronder!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.