Mijn stressvrije zelf-quarantaine beauty kit & mom kit

Mijn stressvrije zelf-quarantaine beauty kit & mom kit - dingen om te doen tijdens corona

Mijn stressvrije zelf-quarantaine beauty kit & mom kit - dingen om te doen tijdens corona

Ik wilde vandaag een post delen met alles wat ik in mijn beauty quarantaine kit heb zitten om stressvrij deze dagen door te komen. Omdat we allemaal thuis zitten, hebben we veel meer tijd voor wat “self love” – onze kinderen ook!

Ik probeer de mijne bezig te houden volgens een enigszins productief schema. Met dit schema is ze verantwoordelijk voor verschillende taken die dan op een dag moeten gebeuren. Hierbij gebruik ik een puntensysteem op basis waarvan ze dan aan het eind van de  dag een beloning kan verdienen. De moeilijkste uitdagende taken krijgen het hoogste aantal punten. Ze krijgt de beloning als ze alle taken heeft gedaan en dus het maximale aantal punten (10) heeft behaald. We zijn hier gisteren mee begonnen en het ging geweldig. Chloé vond het geweldig om voortdurend naar haar lijstje te gaan en het aantal punten te tellen! Ons schema en enkele opdrachten vind je in PDF vorm helemaal onderaan deze post voor als je het wilt printen om te gebruiken.

Daarnaast heb ik hier enkele beauty / wellness benodigdheden die ik heb besteld en thuis bij de hand heb om mezelf stressvrij op dreef te houden tijdens deze quarantainetijd!

Hierbij de PDF set: Mom-Survival-Kit

Hoe maak jij het beste van deze dagen? Deel met ons jouw dagindeling.

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.