De strijd tegen cellulitis met deze zelfgemaakte koffiescrub

De strijd tegen cellulitis met deze zelfgemaakte koffiescrub

Die veelbetekenende kuiltjes overkomen de besten van ons; ja, zelfs modellen en celebs zijn er niet immuun voor. Maar met het badpakseizoen voor de deur, wil je de zichtbaarheid ervan zo veel mogelijk verminderen. Vandaag deel ik met jullie mijn doe-het-zelf koffiescrub om de zichtbaarheid van cellulitis te verminderen. En dit dankzij een paar geheime, klontbestrijdende ingrediënten!

Cellulitisvijand # 1 is cafeïne! Cafeïne levert antioxidanten op de huid wanneer het lokaal wordt aangebracht. Bij een regelmatige toepassing is aangetoond dat het de verschijning van cellulitis vermindert, vooral na verloop van tijd. Ik combineer vandaag wat gemalen koffie met hydraterende, huidverzachtende kokosolie en een beetje zeezout voor een extra exfoliërende kick. Door deze drie ingrediënten op elk probleemgebied te masseren, stimuleer je de bloedstroom, wat resulteert in een gladdere, stevigere huid. Bovendien ruikt het ook niet zo slecht!

Als je op zoek bent naar een bonus stap, investeer dan in een droge borstel. Omdat een droge borstel ook exfolieert en lymfe en bloed in beweging brengt, wordt het ook aangeprezen als een cellulitis-bestrijder. Borstel en schrob op deze manier die kuiltjes weg!

Nu weer terug naar hoe je deze anti-cellulitis koffiescrub zelf kan maken!

Ingrediënten

De strijd tegen cellulitis met deze zelfgemaakte koffiescrub

1 cup instant / gemalen koffie
6 el kokosolie
3 el zeezout of suiker
lege pot
droge borstel (optioneel)

Meng alle droge ingrediënten in een grote maatbeker of kom. Smelt hierna de kokosolie in de magnetron als deze te stevig is en voeg toe aan het mengsel. Meng alles goed. Breng de inhoud over naar een waterdichte pot of container.

Breng onder de douche je scrub aan op plekken met cellulitis. Masseer vervolgens de scrub met ronddraaiende bewegingen op de huid voordat je gaat spoelen. Spoel het liefst met koud water. Herhaal dit proces elke keer dat je doucht voor het beste resultaat. Eindig tenslotte het scrubritueel met een voedende crème zoals deze van 100% puur sheabutter.

OPTIONEEL: Gebruik voor het douchen je droge borstel om te exfoliëren en de bloedstroom te stimuleren. Borstel lichtjes in cirkelvormige bewegingen op probleemgebieden of over je hele lichaam om alle voordelen van droog poetsen te benutten.

Geen zin om zelf een koffiescrub te maken? Kijk naar deze die je kant-en-klaar kan kopen.

Laat me weten welke doe-het-zelf schoonheidstips je nog meer wilt zien in de reacties hieronder.

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.